Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SCANDALIEROS

Byliście dzisjaj na targu ? Ile płaciliście za ziemniaki ile za kapustę ?

Polecane posty

Gość Ups..........
ziemniaki IRGA 80gr./kg, pomidor MALINOWY 2.50zł/kg, kapusta włoska 2zł

Gość gvebaebharbh
Fajnie wam, że macie targ warzywny blisko domu. Ja muszę kupowac w okropnym warzywniaku, w dodatku otwartym do 12.00 w soboty. Chcę bazarek:(

Gość byłam wczoraj
Kupiłam pomidory malinowe (pyszne, z gospodarstwa sprzedawcy) - 3 zł/kg i pojemnik malin za 4 zł. Teraz odżywiam się głównie pomidorami.

Gość ptasiek nastroszony
tanie to wszystko w stosunku do nakladu pracy , ktora trza wlozyc by byl plon. a Wy narzekacie ze drozyzna

Teraz to tanie, ale czeresnie mnie zalamaly, ponizej 19 nie schodzily. Jablka za 3,80 tez mnie nie bawia.

Gość gvebaebharbh
to pewnie masz samochód, a ja np. nie:( Nie będę jeździć autobusem na bazar połozony nie wiadomo gdzie, a potem wracała z siatami:(

prawda . w tym roku tylko raz pozwoliłam sobie na czereśnie i to od jakiegoś pana z działki , bo miał je po 8 zł za kilo

Gość blisko mnie nie ma już targu
padł, wykończyły go cenami nowopowstałe sklepiki a stare przez nowe ceny obniżyły na targu i tak byli handlarze kupujący na giełdzie rolniczej teraz mam taniej, bliżej i ładniej :)

ja mam samochód i jak juz jadę a jadę przeważnie w sobotę to staram sie kupić możliwie dużo ,zeby w tygodniu nie łażić za np . 2 kg ziemniaków albo cebulą . Nie chce mi siejak cholera wstawać i jechać , ale ... same do domu nie przyjdą :D

Nie jezdzisz - nie masz. Widze, ze zakladasz, ze wszyscy sa w lepszej sytuacji niz Ty. Ja jezdze na bazarek i wracam z siatami albo chodze do marketu (nie zawsze kupuje sieciowke) i wracam kilka km piechota. Tak taniej. Najgorzej maja ludzie na malych wsiach. Dwa zle zaopatrzone sklepy i musza sie dostosowac. A jak sami hoduja warzywa na uzytek wlasny, musza sie troche nameczyc.

ja też musze sie brać za robotę :D obiecałam sobie ,że o 15 choćby sie waliło i paliło - ruszam od kompa :D