Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Happy Birthday

Inteligentni Panowie - Gdzie jestescie?

Polecane posty

Gość KCN
do : niewinna .... madrosc zyciowa przychodzi z wiekem ;) , wiec prosto liczac jak bede umieral bede z cztery razy bardziej madry :)

wymyśliłem drogą dedukcji oraz prób i błędów zastanawia mnie co robisz o tej porze na forum, kuro domowa? nie pora szorować kroczę pumeksem albo karmić mamę?

Gość KCN
....przegialem tak dlugo to chyba nie pozyje...zmijeszam do x3

KCN ty chyba naprawde myslisz ze ja tak na powaga? rety tu sa same jelopy, to jest ostatnie miejsce gdzie kogos bystrego tu mozna spotkac przeczytaj temat od pocatku i zobac co sie dzieje polglowki ciskaja sie choc wolniej pisza bo ta druga reka ciagle zajeta ze pisze z bledami literowki itd noi powod najwazniejsy NIE MOGA DOJSC do konca i sedna sprawy

Gość KCN
...no nie rozumiem tego "pol serio" ...po co nowy temat z kontrowersyjnym tytulem?....po to tylko zeby sie powyzywac...nie kapuje ;)

Gość KCN
przegialem jak najbardziej ...nie wiem co w tym smiesznego, raczej smutne ze 1/3 zycia za mna :)

Gość jsck
a sa tacy???? chyba gatunek na wyginięciu

Gość KCN
do: niewinna... wszystko zalezy od odniesienia, postaw jakas poprzeczke i ocenimy ;)

Gość KCN
...kazdy ma w sobie troche drania i troche dupka, ale tez i czesc odpowiedzialna za czulosc, dobroc i takie tam ;)....zalezy do ktorych obszarow jego jestestwa trafilas, ktorego jestes katalizatorem.....pomysl o tym :)

Gość KCN
...jakbym mial na mysli to co Ty wspomnialbym bym raczej o tyczce ;)...poprzeczka brzmi marnie ....:)

KCN> Rozmawialiśmy bardzo dużo, na wiele tematów. Nie było w nich agresji, złości. Mowię oczywiście za siebie. Po prostu okazał się być tchórzem i kłamcą. Dowodów stuprocentowych brak, ale w wyniku dedukcji nie chce wyjść inaczej.

Nowy w mieście> Nie kontroluję nikogo, to strata czasu, której kontrolowany zazwyczaj jest niewart. "Przy okazji" bycia inteligentnym okazał się również być dupkiem - dokładnie to miałam na myśli.

Gość KCN
siedze w pracy, pije kawe ...odpoczynek powiedzmy :) nigdzie nie poznasz lepiej ludzi niz na forum, sa szczerzy i do bolu soba... ...a erotyczna strona jest najbardziej ciekawa ...teraz odwroce to pytanie: co robi inteligentna kobieta....?

Gość KCN
do: Niegdys... moze za duzo oczekiwalas, tak bywa..... do: niewinna... tesknota na erotycznym kojarzy mi sie jednoznacznie.....:) P.S. mamy zwiazek czarnych nickow widzacych wiecej, tych ktorych wzrok przechodzi przez sciany naszych "podchodow"...."Nowy " nie mamy wylacznosci...mozesz tez blyskac ;)

Gość KCN
...a kobieta nie...naprawde? Przykro mi ze tak mowisz, czuje sie gorszy ...to takie zwierzece. :)