Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreolciaaaa

Plan "A"

Polecane posty

Gość Kreolciaaaa

Kobietki:) Mój menik nie kupił mi jeszcze prezentu imieninowego, a wszystkie wiemy jak to miło być obdarowywanym przez faceta:) Tylko nie mówcie ze nie:) Mój raczej tego nie robi a do tego te imieniny.... Jak mu dyskretnie przypomniec? Ja mu nie daruje, bo sama zawsze pamietam by mu coś kupić:) Chciałabym mu delikatnie przypomniec, ale ze niby sam na to wpadł:) Bo tu zaraz bedzie przedawnienie:)

Jeśli macie FB to ustaw sobie imieniny, powinno mu FB przypomnieć, możesz mu też zapisać wszystkie ważne daty na komórce.

Gość Kreolciaaaa
No ale moje juz były... bez prezentowe... nie chce czekac rok na kolejne i dopiero moze cusik da:)

Gość kolekcjoner zmysłów?
znasz sie trochę na facetach? Widzę,że nie.Nie mają głowy do rocznic i dat.Są tacy,którzy kodują lepiej.Przyzwyczaj się albo egzekwuj lub zmień gościa

Gość Kreolciaaaa
Troche znam...ale chodzi o to ze nikt nie lubi jak mu sie wypomina, ze o czyms zapomniał:) Przypomina tez... więc moze jakiś mały planik? Bo minał juz tydzien a jemu sie upiekło jak dotad..a ja czekam:)

Skoro to co ważne jest pomijana - znaczy błąd komunikacji kobieto.Zignoruj albo podkreślaj i wszystko a Ty upierdliwa sie robisz i strategie planujesz:P Ma sie obrazić to sie obrazi jak panna a pokuma-to pokuma.Wielkie mi halo

Gość Kreolciaaaa
Boze...Jak Wy zaraz musicie wszystko na poważnie... Trzeba było od razu napias Kopnij go w d... albo najechac na mnie jakie to ja mam głupoty w głowie... Nic optymizmu...::(

optymizmu to ja mam masę ale brak mi cierpliwości dla sztucznych problemów:P

Gość Kreolciaaaa
ups... Przepraszam ze ze mam wiekszych... i nie wiedziałam ze ludzie tu pisza gdy tylko maja problemy... dobra, nie wazne... spadam stąd. Czuje sie jak bym była wśród zgorzknialców:(