Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna171717

Pierwszy raz z chłopakiem...

Polecane posty

Gość dziewczyna171717

Hej niedawno przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem którego bardzo kocham. Starał sie bardzo ale jednak nie było mi dobrze;/ tzn sam sex był przyjemny ale orgazmu nie miałam;/ po wszystkim pytał sie mnie czy doszłam a ja skłamałam że tak ponieważ nie chciałam mu robić przykrości:( potem na gadu wieczorkiem gadamy gadamy i coś tam powiedział ale i tak wiesz ze nie doszłaś a ja nic tylko mu języka wysłałam on potem smutną minkę i zaraz musiał uciekac i od tamtej pory się nie odzywa;/ narazie mam popsuty telefon więc nie mam z nim kontaktu, na gg go ciągle nie ma a odwiedzenie go nie jest łatwą rzeczą bo miszkamy 14km od siebie;/ i on pracuje jeszcze po 10 godzin . Kurde nie wiem co zrobić pomocy???

Gość kolekcjoner zmysłów?
weź poczytajcie dzieci od czego zależy orgazm a potem sie bzykajcie.Nasłuchacie sie głupot i niedouczeni chodzicie i wydaje wam się,że wszystko musi być i to od razu

Gość dziewczyna171717
jejku... w grudniu ma osiemnastkę a dzieic to są w wieku przedszkolnym... podle się troche czuje że go okłamałam ale nyślałam ze tak będzie lepiej a tu jedak dupa

Gość tatyra
zeszyty i ksiazki juz kupione do szkoly?

Gość gvebaebharbh
najpierw fajnie jest coś wiedzieć o seksie, a dopiero potem się za niego brać. Zabezpieczyliście się chociaż? Bo przy waszym poziomie wiedzy kto wie...:/

dzieckiem dziewczynko się jest zawsze jeśli ma się rodziców lub kompletny brak wiedzy i dojrzałości

Gość gvebaebharbh
"dzieic to są w wieku przedszkolnym" czyli idąc twoim tokiem rozumowania uczeń drugiej klasy podstawówki jest dorosły?:D:D:D

Gość dziewczyna171717
nie kurde po co się zabezpieczać przecież... ludzie o sexie troszke wiemy ;p poniewaz to był mój pierwszy raz tylko z tym chłopakiem... swój prawdziwy pierwszy raz mialam jakiś rok temu i wtedy też mi nie było za dobrze. a wy nie umiecie normalnie odpowiadać?? tylko odrazu musicie obrażać albo coś! po cholere tu wchodzicie jak pomóc nie umiecie/nie chcecie? dla mnie to matnowanie czasu ale są różni ludzie

Ekstremalnie rzadko się zdarza, że kobieta ma orgazm przy pierwszym razie. Kobieta musi nauczyć się przeżywać ten rodzaj orgazmu i nie ma w tym nic złego, musisz mu wytłumaczyć, że to nie przez jego niestaranie się nie doszłaś ale że tak nas matka natura skonstruowała. Macie dużo czasu żeby teraz uczyć się swoich ciał i zachowań, życzę dużo udanej praktyki. :) Niektóre kobiety dopiero po kilku latach przeżywają pierwszy pochwowy orgazm, niektóre nie mają go wcale. Odczekaj jednak troszkę żeby wszystko się ładnie zagoiło żeby cię nie bolało przy następnym razie. Poza tym musicie się rozluźnić, nie traktować seksu zadaniowo, tylko jako przyjemność a orgazm sam przyjdzie w odpowiednim czasie.

Gość dziewczyna171717
nie no nie to żę dziecko w drugiej klasie jest już dorosłe ;) metafora taka :D szkoda ze nikt pomóc nie umie tylko sama krytyka

Gość dziewczyna171717
Tithiel86 Ooo i jest ktoś normalny:) dziękuje bardzo

Tit...ci wytłumaczył.Ja nie mam cierpliwości do tak długich tłumaczeń a ty czytać nie raczysz

Gość dziewczyna171717
skoncz juz;p

Gość nic się nie martw, jak nie
masz orgazmu przy stosunku, będziesz mieć przy porodzie.

Nie ma za co. :) I pamiętaj, że orgazm kobiety zaczyna się w mózgu, dużo zależy od atmosfery, a nawet od tego czy kobiecie jest wygodnie itd. zwłaszcza jeśli są to jej pierwsze igraszki. :) Tak naprawdę to pełną świadomość swojego ciała i najlepsze seksualne rozbudzenie kobieta osiąga w okolicach 30 roku życia.