Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia2888

Nie istnieję dla mężczyzn :(

Polecane posty

Gość Sonia2888
Chcę coś z tym zrobić. Generalnie sprawa wygląda tak. Znam się ze studiów z takim jednym. Kiedyś byliśmy razem w grupie, więc zdarzało nam się rozmawiać chociaż sporadycznie. Teraz podzielili nas na specjalizacje i niestety on chodzi z inną grupą. Czasem widzimy się na korytarzu, ale na "cześć" się kończy. Co prawda on często przesiaduje sam i teoretycznie mogłabym się przysiąść, ale on robi wokół siebie straszny dystans, sprawia wrażenie zniechęconego. Tylko spogląda po ludziach i oczywiście też woli te piękne niż mnie.

Gość Koneser wielkiego cyca
Sprobuj zlapac go za krocze i nie zapomnij sie usmiechnac!

Gość tego lata
nie rozumiem co widzisz w takim pomruku:( kiedyś tez miałam takiego kolegę w pracy. Byliśmy na szkoleniu z pracy jako jedyni z tego samego województwa i z nowopoznanymi lepiej się skumplowałam niz z nim. Zresztą cała grupa się razem trzymała przez całe szkolenie, a on siedział na przerwach na holu na parapecie i stukał na komórce. Dodam, ze ja mam 25l a on 35.

Gość Sonia2888
Jest mi przykro. Jest nieśmiałym facetem, więc powinien docenić kogoś takiego jak ja, a tymczasem okazuje się, że i on woli te pewne siebie. Co z tego, że one mają facetów i traktują go jak kumpla - sierotę?

Gość Sonia2888
Sama nie wiem. Koleżanki się dziwią temu, że zwróciłam na kogoś takiego uwagę, bo ten koleś jest dość dziwny i czasem wręcz odpychający.