Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może poradzicie????

kupiłam kurki-co dalej

Polecane posty

Gość może poradzicie????

chcę jutro zrobić sos kurkowy do roladek schabowych, pierwszy raz w życiu kupiłam kurki, czy wystarczy że w wodzie postoją i będą czyste czy je jakoś specjalnie się oczyszcza? grzybki są raczej średnie i mniejsze , czy je wcześniej obgotować , czy od razu na patelnię masełko itp, aha w jednym przepisie widziałam że dodają do sosu kurkowego gorczycę -co o tym myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona Anna.
jak masz szope albo garaz to je zostaw i niech Ci znosza jajka! zawsze to swojskie a nie jakies fermowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamamijamamija
grzybow sie nie moczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wystarczy je dobrze wypłukać, ja je jednak zwykle obgotowuję zanim cokolwiek z nich zrobię, ale chyba to nie jest konieczne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×