Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolaLojalna855

Co o tym myślicie ( skąpy facet?)

Polecane posty

Gość JolaLojalna855

Co myśleć o facecie ktory nigdzie nie chce wychodzic bo szkoda kasy,cale dnie przesiedzi u mnie jak nie ma pracy, nie obchodzi walentynek dnia kobiet bo szkoda kasy bo komercja.Kawe moze wypić u mnie. kiedys napisałam ze nie mam kolacji ( nie chcialo mi sie leciec po chleb wieczorem ) to kupil kisiel i kazal sobie zrobic :) ( kisiel co sie zalewa) w dodatku jeden:|. jezeli wychodzimy gdzieś to stawiam piwo,pizza a jezeli się "zbuntuje" to on stwierdza ze płacimy na pół. Dodatku kupił sobie samochód który pali jak smok i ma usprawiedliwienie że kase ktora zarabia wlewa do Baku. On pracuje w firmie Ojca.Ja jestem Kosmetyczką razem jestesmy od 6 lat nie mieszkamy razem.

Gość JolaLojalna855
Jest jedynakiem... Mama płaci mu za telefon , rodzicą się nie dokłada do wspólnego gara. Nie studiuje.

Gość bhjbvhjbtwrvrt
ty fiucie nie rodzicą a rodzicom :o o dzieki ci panie, ze juz wakacje koncza sie i gimgowno znajdzie swoje miejsce:o

Gość ciapelek
Nie byłabym z nim ani jednego dnia.

Gość POCOCI
PO CO CI ZDANIE INNYCH NA TEN TEMAT?

Gość JolaLojalna855
Po prostu chce się dowiedzieć jak wyglądają wsze związki. Bo u mnie było tak od zawsze jeszcze za czasów LO. kiedy ciągłam kase od Mamuni. a za literówki przepraszam ;-)

Gość POCOCI
TA W OGÓLE TEMAT "SKĄPCÓW" JEST JUŻ WYEKSPLOATOWANY I TYM SAMYM STRASZNIE NUDNY

Gość JolaLojalna855
Nie wiem czy to nazwać skąpstwem czy oszczędnością .

Gość POCOCI
SKĄPY TO ON NIE JEST PRZECIEŻ KUPIŁ CI KISIEL.

Gość nie wiem co robic 21
ja jestem z moim chłoapkiem 7 lat. Ja mam 21 , a on 23. Zazwyczaj on płaci za kino czy kolacje, a jak nie ma dużo pieniedzy to mi mówi wprost to sie składamy. Jak Twoj chłopak może oszczedzac na najwiekszym skarbie którym jestes TY?:P Jestes kobieta o ktora trzeba dbać i o nia zabiegac wiec nie rozumiem dlaczego Cie nie zabiera na randki ... moze nie jestes tego warta dla niego? Zastanow sie nad tym... ja bym go kopnela w dupe bo wychodzi na to, ze samochod jest wazniejszy od ciebie

Zastanawia mnie dlaczego Ty masz wątpliwości na temat jego skąpstwa ? Sama zawarłaś to w tytule i podałaś wiele przykładów. Czego od nas oczekujesz ? My nie zmienimy Twojego chłopaka ...

Gość JolaLojalna855
Musisz być tak ironiczny? po to jest forum żeby pisać o różnych sprawach. A nie dogryzać innym .

Gość Lilka_858437587238672
Omg. A weź go zostaw. Takie skąpiradła są coraz gorsze z wiekiem. Później jak bedziecie małżeństwem to myć ci się zabroni bo woda droga.

Gość JolaLojalna855
Ale chce sie dowiedzieć czy wasze związki są podobne. Czy może ja gdzieś popełniam błąd. Jestem z tym facetem 6 lat , dorastaliśmy razem, wiec jego błędy wady i wszystko inne nie razi mnie w Oczy.

popełniłaś błąd godzac sie na taki układ od poczatku znajomości

Gość JolaLojalna855
No tak , ja ciągłam kase od rodziców ,dziadków , On to samo ... z Imprezami to juz nie pamiętam jak tam było czy płacił za mnie czy nie. Kiedys jak zdal prawo jazdy to zalałam mu bak i postawiłam wesołe miasteczko... bez wypominania :D:D.

Gość POCOCI
"Później jak bedziecie małżeństwem...." CZY WY NIE WYBIEGACIE ZBYT ZA DALEKO W PRZYSZŁOŚĆ?? NO TAK, JAKOŚ TRZEBA SOBIE TŁUMACZYĆ SWÓJ MATERIALIZM, NAJLEPIEJ SKĄPSTWEM INNYCH

Przepraszam jeśli byłem ironiczny, nie chciałem Cię urazić tylko skłonić do refleksji nad motywami tego że napisałaś ten post. Pytasz czy w naszych związkach jest inaczej. Powiem Ci tak - w każdym związku jest inaczej w każdym ludzie dzielą się kosztami, finansami tak jak umieją i jak się dogadają. Ja znam co najmniej z 7 różnych "modeli" zarządzania pieniędzmi, dzielenia się kosztami, wydatkami. To Wy razem musicie wypracować swój model dobry dla Was. Jak Ci mogę pomóc ?

Gość JolaLojalna855
Ja mam mieszane uczucia co do małżeństwa więc Nam to chyba nie grozi, moze to jest przyczyna ? strach w inwestowanie laski ktora moze cię kopnąć w tyłek ?

strach w inwestowanie laski ktora moze cie kopnac??? raczej to nie to.... jak jestem w klubie to faceci stawiają drinki nawet nie liczą na nic tylko na taniec czy rozmowe :P wydają pieniądze na ladną dziewczyne bo czerpia z tego przyjemnosc i tyle. Twoj facet to skapiec i tyle