Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiioxcccfc

co sadzicie o dziewczynie ktora caluje sie na pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Gość niiioxcccfc

???//

Gość Uzyja w zyciu i nic nie
straca. Z zycia nalezy kozystac , jestesmy tu raz. I co w doopie nikt nam nie wylupie. Z zycia nalezy kozystac, bo drugiej raz tej szansy nie bedzie. A wiec jak wam robi przyjemnosc nie odmawiac sobie. Milosc , piekno, dobro, szczescie - to Bog.

Gość ajajajajjajajajjajaj
ze jest łatwa

Gość norman_27
ze szybko zaciągnę ją do łóżka, że nie muszę się bardzo wysilać, że będzie mnie ona interesowała przez chwilę bo mój instynkt myśliwego i zdobywcy nie będzie zaspokojony z powodu jej "otwartości"

Gość żabażaba
Na pierwszej randce????????? Zboczona cholera! :O

Gość nana dercca
że za dużo wypiła...

Gość niiioxcccfc
Objęła mnie mocno, włożyła obślizły jęzor do ust i na koniec włożyła palec do mojego tyłka...Spuściłem się...:O

Gość Nie bredzcie glupot
wiejskich babow. Ja mam,stac mnie, robie co chce, jak go lubie to bedzie bogaty. Caluje kogo chce (i to dla niego zaszczyt), spie z kim mi sie podoba i jak mam na to ochote. Zadnego faceta nie traktuje powaznie

Gość szybko, szybciej ....
pierwsza randka całus druga randka szybki numerek - czemu tak późno? trzecia randka zaręczyny i poznanie rodziny drugiej połówki czwarta randka ślub piąta randka rozwód szósta randka ...

Gość szybko, szybciej ....
pierwsza randka całus druga randka szybki numerek - czemu tak późno? trzecia randka zaręczyny i poznanie rodziny drugiej połówki czwarta randka ślub piąta randka rozwód szósta randka ...

Kazdy musi sam wiedziec co Kiedy i jak. Ja sie calowalam na 1 spotkaniu i teraz jestesmy szczesliwym malzenstwem... Wiec nie ma reguly...

Gość pomysłowagłowa
Mnie mój luby pocałował po paru (chyba 6) miesiącach. Cnotę mi zabrał po 1,5 roku. Po dwóch latach wzięliśmy ślub. I tak sobie bzykamy już, prawie 20 lat...:D

Gość KASIUNIA26
MNIE PO YGODNIU POCALOWAL WYMACAL I POSZLISMY DO LOZKA.BYLAM WTEDY NA STUDIACH.SPONTAN PO ALKOHOLU.DZISIAJ MAM 28 LAT I ZALUJE TEGO.KASIA GG11210558