Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość observatore___forumeeee

wiecie co wam powiem. coraz powazniej zastanawiam sie czy by sie nie zapisac na

Polecane posty

Gość observatore___forumeeee

taniec.... wczoraj bylem z kolega na piwku i mi opowiadal ze zapisal sie na salse...akurat w tej grupie gdzie on sie zapisal wszyscy ktorzy tam tancze sa sami (przynajniej na zajeciach).na zajecia pprzychodza bez pary...no i mowi mi ze dwie laski go podrywaja usilnie, jedna przecietna 5/5, druga fajna 7/10 (wedlug jego tabeli atrakcyjnosci). akurat on ma dziewczyne i chyba nie bedzie korzystal... a nie obrazajac go to nie jest za szczegolnie przystojny, takze jesli jego rwa to mysle ze tez bym mial spore szanse...bo tak sobie mysle ze moj przegryw(w postaci braku dziewczyny) w duzej mierze wywodzi sie z tego ze niby jak mam kogosc poznac skoro glownie siedze w domu, a jesli juz gdzies wychodze, do jakiejs grupy to zwykle sa to sami faceci(gra w pilke, treningi bokserskie, wyjscie na piwo z kumplami, szkola itd.) no pratycznie obracam sie wwsrod facetow...a na takim kursie to pewnie 90% to kobiety. jeszcze jakbym sie nauczyl fajnie tanczyc(kompletnie nie umiem) to jeszcze bym zwiekszyl swoje szanse.... co myslicie??

Gość zakupysa
jasne, ze tak. chcoiaz musisz to czuc, jak jestes miesniakiem, bedziesz dziwnie wygladal.