Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupysa

zakupy to zlo

Polecane posty

Gość zakupysa

poszlam dzis na zkaupy, by w koncu cos sobie kupic nowego, jakies bluzki, bo w te lato kupialm sobie 2 nowe w ktorych w sumie prawie nie chodze, bo nie leza mi jednak. jaki mnie wkurw zlapal, jak atrze sie na swoj tyl w lustrach w przymierzalni, to przzechodzi mi ochora na zakupy. jestem szczupla, mierze 175 cm i waze 62 kg, ale cycki mam male,a dol wiekszy, do tego tendencje do boczkow, talie mam waska, ale zaraz takie bolki(w porownaniu z talia to buly), pozniej znow wklebienie i dopiero tylek, nie mam jednej ladnej lini, tylko kurwa wznosy i doliny. cwicze, jem w miare zdrowo, ale tego juz sie nie pozbede. nikt nie jest idealny, ale juz jestem zla:O do tego mam lekki cellulit na tylku. dziewczyny, czy wasze tylki sa rzeczywiscie takie jedrne i kragle? http://www.google.pl/imgres?q=posladki&um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=Rk2Xmrld67aCPM:&imgrefurl=http://megasennik.pl/posladki,8668.html&docid=E00yay4S_NTy4M&w=150&h=150&ei=MgJQTp3qJMbl4QSp1MXDBw&zoom=1&iact=rc&dur=272&page=1&tbnh=120&tbnw=120&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:17,s:0&tx=35&ty=70&biw=1405&bih=805 czy faceci tylko takie posladki akceptyuja?co, jelsi nie sa doskonale?

Gość Czy Ty nie zaakceptowalabys
u faceta minimalnych wad? musi byc idealny? Moj facet akceptuje moje 30kg nadwagi, hirsutyzm i male cyce.

Gość zakupysa
zaakceptowalabym! wlasnie wracajac z tych zakupow sobie myslalam, ze przeciez faceci nie sa idealami, ale mimo to, chyba wiecej sie wymaga od kobiet, a to figurka,a to ladna twarz. ja niby jestem szczupla, ale nie taka fajna ubita jak np rihanna, tylko mam male cyce, wylewajace sie boczki i jakby 2 talie.

Gość zakupysa
z nadmiernym owlosieniem tez mam probelm:O

Gość siostraMierzwa
widzialas w przymierzalni swoje mankamenty, a na pasażach nie widziałaś tych wszystkich dziwnych par? gdyby każdy oczekiwał ideału w dosłownym znaczeniu tego słowa, to ludzkość by dawna wyginęła ;) nie bądź taka surowa dla siebie... pewnie widzisz więcej, niż inni... tak to juz jest... a ćwiczenia nie zaszkodzą :)

Gość zakupysa
cwicze! generanie myslalam, ze mam juz wyjebane, w koncu to tylko figura, nie jest najwazniejsza, ale dzis jakos mnie to ponownie wkurwilo, doslownie jak za nastoletnich czasow.