Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wykolejona

czy czerwony wózek jest tylko dla dziewczynki???

Polecane posty

Gość ja piernicze;/
ale drogi! ;/ a co do pytania to uwazam ze czerwony oze byc dla obu plci

czerwony jest uniwersalnym kolorem, ja też mam czerwony wózeczei i zawsze widać z daleka że idziemy na spacerek :)

wiem że drogi bo już odkładam kase a jestem dopiero w połowie ciąży :D to fajnie że ten wózek może byc dla dziewczynki i chłopca :)

Po pierwsze genialny wózek!!! sama taki wybrałam i nie zamieniłabym go na żaden inny. Po drugie kolor czerwony jest ok dla chłopca jak i dla dziewczynki. Ja jednak skusiłam się na niebieski i jest delikatnie ciemniejszy niż na prezentowanym zdjeciu

Gość super wózeczek
Wozeczek super! Mysle ze nie ma sie co tak do tych kolorow przywazywac ;-) moj syn jeżdzi czerwonym navingtonem takim http://www.navington.com/img/big/615.jpg i jakos to nikomu nie przeszkadza. Zdecydowanie fajny wozek sobie wybralas i mysle ze z tych kolorw ktore tam pokazali czerwony jest najladniejszy ;-) powodzenia w ciazy!

Gość ja tak mialam :)
Ja urodzilam dziewczynke, mimo to wozek kupilam niebiesko-granatowy :D ciuszki kupowalam w roznych kolorach-przerazilo mnie tylko, ze na niebieskich spioszkach prawie wszystkich byly napisy w stylu-synus tatusia :(jak by niebieski byl zarezerwowany wylacznie dla chlopcow... a ja nie zamierzalam, jak wiekszosc kolezanek, robic z corki rozowej badz bialo-rozowej lalki...

Gość ja też miałam taki wózek
w tym kolorze byli czerwonym i jeździła nim moja kochana córeczka i pięknie jej pasował. Czerwony to także idealny kolor dla chłopca bo czerwony to sportowy jakby nie patrzeć. A wózek naprawdę super wybrałaś. Pozdrawiam.

Gość ja piernicze;/
a ja ubieram swoja coreczke na rozowo ;)) i wcale sie nie wstydze ;D uwielbiam ja w tym kolerze!!!

Gość Mamablizniaki
Ja mam w brzuchu dwie dziewczynki, kupiłam z mężem czerwony wozek, uważam, że jest to fajny kolor i dla chłopca i dziewczyny. A jeśli chodzi o kolor różowy to sama nie noszę i nie lubię ale ciuszki dla dziewczyn kupuję różowe, białe, beżowe, niebieskie i szare. Oczywiście kolory pastelowe.

Gość gość
Mój synek ma czerwony wózek z czarnymi dodatkami:)

Gość gość
myślę że czerwony może być i dla chłopca i dla dziewczynki, ferrari też jest czerwone :) mój synuś jeździ w żółtym wózku anex sport i teściowa mówiła że to dla dziewczynki, a dla mnie uniwersalny