Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepany od święta

nie chce mnie ktoś, kogo ja nie chcę!!!

Polecane posty

Gość marcepany od święta

nie ma nic gorszego byłam na randce z Internetu, no i widać baaaaaardzo nie spodobałam się chłopakowi on mi się też nie spodobał, po sekundzie wiedziałam, że nic z tego nie będzie, bo po prostu uroda nie ta (jego uroda) ale uznałam, że może sympatycznie będzie porozmawiać, że moge mieć znajomego poszliśmy na kawę, on prawie w ogóle nic nie mówił jak powiedziałam, że "ładna muzyka", to widziałam panikę w jego oczach, że buduje nastrój czy coś takiego szybko dopił i widać było,że chce iść dopiłam swojego drinka i wyszlam a ten patałach od razu niemal biegiem do autobusu i tyle go widziałam zaproponowałam wcześniej, że może się przejdziemy do przystanku, spanikowany rzucił NIEEEE [naprawdę spanikowany] zaraz się zacznie, że jestem paskudą nie jestem mój poprzedni partner był o niebo przystojniejszy od tego dziwaka nie ma jednak gorszego wkurzenia niż taka sytuacja no człowiek, którego w życiu bym nie chciała mnie odrzucił :O

Gość czy ktoś tak ma
olej :D🖐️:D🖐️

Gość marcepany od święta
może i oleję, ale naprawdę no teraz siedzi chłopak i opowiada znajomym jak to się laski z netu pozbył :o

Gość doktor no
urażone ego księżniczki, co? może przyda ci się taki prysznic i opuścisz trochę nochal? :D

Przepraszam, ale możesz mi wyjaśnić czemu jesteś wkurzona że nie wpadłaś facetowi w oko który absolutnie nie jest w Twoim typie ? Wolałabyś, że się zakochał, oświadczył i obsesyjne za Tobą biegał ? Czy chodzi o to, że chciałaś mieć go za kumpla a on Cię odrzucił ?

Gość doktor no
chodzi o to, że nie docenił jej wdzięków:D

JacekJ - wiesz, sama sytuacja była dziwna, facet dosłownie uciekł. Nie musiała się mu spodobać, ale nikt nie lubi być tak traktowany, zwłaszcza, jeżeli sam zachowuje się poprawnie.

Gość i w czym tu problem ?
i w czym tu problem ?

@Moorland Spotkała facet który boi się kobiet i jest tchórzem, nie ma stylu. Na co tu się wkurzać ? Ja bym mu raczej współczuł ... Nie bronię faceta. Próbuję zrozumieć genezę gniewu. Urażona duma ? Niska samoocena ?

Gość pewnie wyczuł
że ci się nie poodoba i ma swój honor.Telepatia istnieje,uwierzcie.

stawiam na urażoną dumę, człowiek chce być miły, a traktuje się go jak natręta. Gniewem bym tego nie nazwała, autorce pewnie do jutra przejdzie.

Gość marcepany od święta
po pierwsze, nie sądzę, żeby wyczuł że się nie podoba i dlatego chciał mnie zbyć, po prostu to ja musiałam mu się wydać obrzydliwa ale doprawdy nie wiem dlaczego po drugie, jest tak jak pisał/a Moorland byłam miła, uśmiechała się, chwaliłam muzykę etc. a on reagował jakbym mu sypała sól na rany :O w życiu nie czułam się tak niekomfortowo najlepsze jest to, że w necie było wielkie porozumienie otworzyliśmy się przed sobą a tu coś takiego

Gość pewnie wyczuł
Jeżeli jesteś raczej z ładniejszych niż brzydszych to wyczuł,nie ma innego wytumaczenia.

Widzisz, dostałaś lekcję w życiu. Dla jednego faceta możesz boginią seksapilu i super atrakcyjna. Dla drugiego obrzydliwa i nieatrakcyjna. Tak jest - nie będziesz nigdy podobać się 100% facetom. Może to smutne, ale tak maja wszystkie kobiety i faceci - każdy ma swój ulubiony typ i każdy trochę inny. Uszy do góry. Może porostu zbliżyłaś się do niego emocjonalnie (tak jak napisałaś) i miałaś oczekiwania że fizycznie będzie też ok. Jak widać nie zawsze tak jest ... to kolejna lekcja życiowa :)

Gość marcepany od święta
mogłam mu się nie podobać ale powinien zachowywać się elegancko był żałosny do tego zablokował mnie na gadu :D zaznaczam, że oboje jesteśmy po 20-stce jeśli mam jakąś nauczkę, to taką, żeby nie szukać w necie

nie chce mnie ktoś, kogo ja nie chcę!!! 22:25 marcepany od święta nie ma nic gorszego chyba gorzej jednak jest jak nas KTOŚ NIE CHCE KOGO MY CHCEMY!

Napisałaś "jeśli mam jakąś nauczkę, to taką, żeby nie szukać w necie" Znam kilka udanych związków z netu. To nie Net jest winny. Miałaś oczekiwania w stosunku do niego które się nie spełniły. Dodatkowo poznałaś kilka jego wad. Rozczarowałaś się i tyle.

Gość marcepany od święta
setunia racja

Gość z tego wniosek
facet nie podoba się - nie randkować, odwrócic sie na pięcie i spadać.

Gość totalnezero
kolejna kobieta której zależy jedynie na wyglądzie... -.- gdzie są te kobiety które były 10 lat temu? którym zależało aby mężczyzna był przy nich i był im wierny.. teraz nie tylko takie wymaganie lecz 100 różnych innych, jak nie więcej...

Gość z tego wniosek
ale tacy z naprawde wielkimi kompleksami na pkcie wyglądu będa grali w grę "kto kogo pierwszy oleje", więc warto im dać kopsa na odlew...

Gość usmialam sie :):):):)
Nie zawracaj sobie glowy dzikusem. Pewnie oniesmielilas go swoim wygladem, pozniej przybilas swoja otwartoscia, obyciem,kultura... Wystraszony, zdezorientowany biedaczyna nie wiedzial jak sie zachowac. Przerosla go sytuacja wiec wybral najprostszy i najmniej elegancki sposob... desperackie prysniecie z miejsca kleskii zatarcie po sobie sladow (zablokowanie gg);)