Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam

wrzuce tu zdjecie do oceny

Polecane posty

Gość takie pytanie mam

nie, to nie kolejny watek ze zdjeciami lampucery. mam taki"problem", ze mam takie boczki, jakie za chwile zobaczcie i wyglada to ohydnie wg mnie, ale nie wiem co z nimi zrobic. prowadze aktywny tryb zycia, one nie sa takie wielkie, ale przez to, ze mam jakby wciecie nad posladkami, to nie mam regularnej lini, takie luku, tylko jakies fale. myslicie, ze mozna cos z tym zrobic? czy takie cos moze sie spodobac? p.s.zaznaczam, ze NIE sa to za male majtki, nie chcialam juz zdjemowac gaci, mam takie boczki, chcoiaz wcale duzo tluszczu na nich nie ma az tak(chyba mam tak dziwnie miednice rozstaiwona).

Gość takie pytanie mam
wlasnie, gdy mam koszulke wszystko jest ok, ale gdy tylko jest odlosna wyzszej partii ciala, to wyglada to strasznie. jak z tym walczyc?mialam tak od zawsze, czy bylam grubsza czy chudza...

nie jest źle, bez przesady, tylko na tym ostatnim widać Twoje "boczki" Ty chyba BOCZKÓW nie widziałaś

Gość takie pytanie mam
bede wdzieczna, jesli nie zmieszacie mnie z blotem. chce szczerych odpowiedzi, ale kulturalnych;)

masz bardzo ladna pupe. a te boczki hmm.. wiesz ja mam taki zeszyst z cwiczeniamii na kazda czesc ciala.. rób brzuszki.. duuzo, skosne równiez.. poszukaj na youtube róznych cwiczen, są na nigi, na kregoslup, na pewno sa na boczki.. ja akurat na to nie zwracalam uwagi, ale mysle ze cwiczenia wiele ci dadza, wiem po sobie bo pracuje nad miesniami nog.. masz ladna figure ogolne dlatego bez żadnych diet :)

wystarczy dziennie 15 min, jesli znajdziesz odpowiednie cwiczenia,.. ja osobiscie robie rano .. po poludniu.. i wieeczorkiem przy ogladaniu jakiegos filmu :)

Gość hfstuh
Pomarańczowy a nie lepiej bez majt?

Gość takie pytanie mam
no wlasnie o te boczki mi najbardziej chodzi, bo widzicie, to wyglada jakbym miala za male majty, ale ak nie jest. w tym miejscu wlasnie mam taka "druga talie" i wyglada to slabo(bez gaci jeszcze gorzej), chcialabym miec taki jeden luk,a tak to wyglada po prostu brzydko. jednak wiem, ze taka moja uroda, myslicie, ze mozna przymknac oko?

Gość cierhaj
wariatka jestes! masz super tylek i ladne wciecie w talii. znajdz tylko odpowiednia bielizne i elegancko ;)

moze poszukaj tez cwiczen an talie ja wlasnei mam takie cwiczenia na talie w zeszycie,, jesli chcesz opisze ;p

Gość takie pytanie mam
zawsze marzylam o czyms takim http://www.google.pl/imgres?q=posladki&um=1&hl=pl&tbm=isch&tbnid=CQx5NGFi4rjy4M:&imgrefurl=http://archiwumallegro.pl/pupa_aef_glutei_kuracja_modelujca_posladki-1049257204.html&docid=Myd5JiXdJ1pJhM&w=280&h=390&ei=7idQTpHRIaii4gTNy6zMBw&zoom=1&iact=rc&dur=437&page=1&tbnh=146&tbnw=105&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:10,s:0&tx=74&ty=58&biw=1405&bih=805 widziecie ten luk?w miejscu nad jej majtami ja mam dwie wielkie buly. ok, skoro mowicie, z emozna nad tym popracowac, to popracuje. juz myslalam, zeby schudnac jakos do figury chlopiecej, to moze wtedy to zniknie, bo na dodatek mam maly biust i te boczki dysproporcjonuja gore z dolem, ktora wyglada na bardzo mala,a dol jest "kobylasty".

Gość to facetom sie takie cos podob
a????????? ja mam troche mniejsze a mnie przeerazaja faktycznie jak druga doopa to wyglada

Gość takijeden glupek
no jedno trzeba przyznac, doopeczke masz pierwsza klasa. az sobie zwale od ciebie. nie masz nic przeciwko?

nie rób sobie diet.. masz fajna figure, tylko te boczki, ale reszta super, pupa swietna ;p cwiczeniami mozesz popracowac zeby tego nie bylo..

Gość takie pytanie mam
tylko w sumie, tak mysle, ze to nawet ne jest wina boczkow chyba, tylko tego dziwnego wciecia pod nimi. dla mnie to jest ohydne i dzis w sklepie jak sie zobaczylam od tylu w lustrze taka mnie kurwica strzelila, ze wyszlam i poszlam prostu do domu:D dzieki za mile slowa:)

Gość takie pytanie mam
wiecie, tylek nie jest taki glancus, bo mam tez cellulit, tylko akurat tak pada swiatlo, ze wyglada na gladki jak dupa niemowalaka:O

Gość takie pytanie mam
jeju, dzieki, chyba wylczyliscie mnie z kompleksow:P

Gość *liliann
Fajny masz tyłek :) Mi na boczki pomogła a6w i chodzenie na stepperze po 1h dziennie, ale przez długi czas. Dobre są też skłony w bok, tak, że w ręku trzymasz ciężarek. I nie chcę być złośliwa, ale na ostatniej fotce masz jakby przy małe majtki, i przez to wcinają Ci się i te boczki bardziej odtają :P

Gość takie pytanie mam
cwiczenia z ciezarkami na boki wykonuje:) to nie sa za male majtki!! podkreslam, ze naprawde takie na wyskosci gumki od majt wciecie i zaczyna sie gora boczkow. widac to na 2 zdjeciu, ze tylek w pewnym momencie nie idzie jednym lukiem, tylko sie zwieza.

Gość takie pytanie mam
co do steppera, to niestety nie moge na nim chodzic, bo mam rozwalone kolana, a kiedys bardzo lubilam, ale wlasnie obciaza stawy, wiec odpada.