Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozsądna20

Chyba umieram :(:(:(:(

Polecane posty

Gość Nierozsądna20

Ludzie pomozcie Ci co mieli z tym swinstwem do czynienia :( wczoraj bylam na imprezie i towarzystwo ' wciagalo ' i namawiali mnie cala noc...Ja powiedzialam ze za zadne skarby nie chce tego ;( zabrali mi telefon i pratycznie zmuszali az wkoncu dla swietego spokoju wzielam troche ( mala linie ) . Rano jak wstalam czulam sie dobrze zero tz zjazdu :( pozniej poszlam na miasto i malo nie zemdlalam!!! :(:( ledwo doszlam do domu a w domu myslalam ze umre :( za przeproszeniem sralam zygalam mdlalam i nie wiem co jeszcze..wpdalam w jakas paranoje ;( nic mi nie pomagalo.Juz myslalam ze na pogotowie pojade.Teraz troche lepiej..ale nadal trzese sie jak galareta.. Czy ktos przezyl ten koszmar podobnie??czy to przejdzie??:( nie klade sie bo boje sie ze sie nie obudze!!! :(:( doradcie co robic ;(

Gość Nierozsądna20
???? ;(

Gość czikittat
a srce ci bije szybciej?

Gość *liliann
Brałaś amfe?

Gość Nierozsądna20
nie a powinno? z pupy leci mi jakaś dziwna ciecz brunatna :(

Gość Masz klasycnego zwala z dosyc
mocnymi objawami , musisz po prostu przeczekac to .Najlepiej przespac i nie bierz juz tego gowna ;/

Gość Nierozsądna20
hasz

Gość kocham podszywaczy..:*
:D jesteście słodcy, podszywacze :P i podniecacie mnie trochę :P tzn. wyobrażam sobie, że jesteście facetami :P ;)

Gość kokolinka
nie przejmuj się. co prawda nie mam do czynienia z narkotykami pod żadna postacią, ale byłam w życiu w czasie kilku chorób w takim stanie, że nie byłabym w stanie pisac na kafe. a że "prawie zemdlałaś" to nic nie znaczy. idź jutro do internisty, najlepiej prywatnie i miej nauczkę na przyszłość, że takich głupot się nie robi.

Gość Nierozsądna20
jestem kobietą pustaku :o 😠 tu nie ma facetów

Gość Nierozsądna20
Za podszywaczy podziekujemy ;/ bilo szybciej wczoesniej :( teraz normalnie :/ nie wiem co to bylo ;( wiem glupia jestem ze wgl vralam ;( nigdy wiecej!!!

Gość Nierozsądna20
serducho biło mi tak pik pik piku piku a potem znowu pach pach puk puk puk puk i dudniło a potem cisza

Skoro źle się czujesz to pewnie amfe, nie ruszaj więcej tego ścierwa. Ja też się po tym źle czułam. Jak się prześpisz to powinno być lepiej.

Gość kokolinka
zresztą kiedyś czytałam w jakimś zagranicznym czasopiśmie naukowym ucząc się angielskiego że jeśli pacjent nie ma objaw wstrząsowych w dobę po zażyciu narkotyku to najwyżej ma trochę uszkodzoną wątrobę, więc się nie martw

Gość Nierozsądna20
Kur ** mac nudzi Ci sie?? :S:S to nie sa zarty debilu :S nie wiem co mam robic :( myslicie ze przejdzie??? ps nie wiem co to bylo...:/ ale chyba bardzo mocne skoro po malej kreseczce tak mnie poskladalo ;(

Gość twoja maleńka
Jeśli towarzystwo w którym przebywasz cię do czegoś zmusza czego Ty nie chcesz robić to zmień towarzystwo. Niech sobie biorą świństwa i niech żygają po nich:P

Gość kokolinka
myślę, że jeszcze trochę Cię potrzepie ale przejdzie. w sumie to optimum byłoby gdybyś z tego wyszla ale była w gorszym stanie. większe prawdopodobieństwo że nie weźmiesz więcej świństw!

Gość Nierozsądna20
wiem nigdy wiecej nie wezme tego ;( a tak sie trzymala tego zeby nie brac bo wiedzialam ze sie bd zle czula. ALe nie az tak :| serio myslalam ze to juz koniec ;(

Gość Nierozsądna20
Co do towarzystwa to racja..juz im powiedzialam ze wiecej z nimi nie pije :S masakra przez nich i swoja glupote teraz musze sie meczyc ;((

Gość Xavierne96
uwaga to jest typowe topike wakacyjno prewencyjne mające na celu zniechęcić młodzież do sięgania po narkotyki :classic_cool:🖐️

Gość Nierozsądna20
pft bez sensu ;/ poprostu pytam bo nigdy w zyciu sie tak zle nie czulam ;( ps wstrzasy ustapily ale chyba mam goraczke ;( czy to bezpieczne jesli wezme jakas tabletke? :(:(

Gość LajzaMinelli
a ty co, zdziro - reklamujesz ten syf????? (do xawerine)

Gość Xavierne96
co mnie wyzywasz od zdzir? tępa suka ... nie reklamuje ale widać tobie jakas substancja zryła mózg skoro nie rozumiesz co napisałam!

Gość Nierozsądna20
Ehhhh xavierine masz racje ;/;/ wszyscy co nie tego nie biora a maja zamiar to stanowczo odradzam!!! szkoda zdrowia ;( ja dzis patrzac na wspolokatorow malo nie plakalam tak im zazdroscilam samopoczucia ;( oni sobie szli na balety a ja nawet z krzesla nie mialam sily wstac bo co wstalam to nogi jak z waty ;(;( Boze oby mi do jutra przeszlo!!!

Gość mrsfickle
Jeśli ma się problemy z sercem i po raz pierwszy bierze fete to ożna nawet umrzec

Gość Xavierne96
ja tak miałam z alkoholem ...wracałam z imprez brudna zmarnowana... zazdrosciłam trzezwym, rzeskim... od tamtej pory pije tylko żeby sie napic a nie nayebac do nieprzytomnosci. ale dobre są takie historie... :) nie skonczysz jako narkomanka..a Twoi znajomi jak im sie to tak podoba róznie mogą ;) powinni robić takie filmy...nie takie gdzie sie lansuje te złe używki tylko gdzie pokazują negatywne skutki

Gość Nierozsądna20
Dokladnie ;/ na filmach pokazuja tylko jak sie swietnie po tym bawia a sek w tym ze sie 'umiera' na drugi dzien ;( ja z alkoholem mam troche inaczej...mam dobra glowe do picia i zawsze sie trzymam do konca niby nie jestem pijana w 3 du py..ale i tak na drugi dzien zdycham ;( ale chyba przestane pic tak czesto bo co raz czesciej mnie serce boli albo kuje i wgl mam jakies wkrety ;(

Gość Xavierne96
sama też chciałam kiedyś sprobowac czy to jakas tabletke czy zapalic trawke ...ale jak mialoby mi to wątrobe zrujnowac to chyba sobie daruję .no i dzieki Twojej historii też.