Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie o nas

wyrzucilam go z domu teraz sie boje

Polecane posty

Gość boje sie o nas

mieszkalismy u mojej matki więc to on musial sie wyniesc.Juz od dawna nam sie nie ukladalo,niesypialismy ze soba ponad 8 mies.Ciagle klutnie i wyzwiska:(wyciagal tez ręce,kopal mnie,szarpal za wlosy itd.postaniwilam to zakończyć.Boje sie jednak bo muszę zaplacic za przedszkole zeby pójść do pracy a niemam teraz za co i na zycie tez nie.Znam moja mame i wiem ze sie rozgniewa jak sie dowie,tez nie ma pieniedzy zeby nas utrzymac:(mam juz najgorsze mysli:(

Gość boje sie o nas
Nie potrafi nikt przewidziec co siedzi w drugim czlowieku

przestańcie juz z tymi wyzwiskami, patologiami itd... nie każdy człowiek jest w życiu taki sam niż jak w trakcie zakochania do cholery...

Gość boje sie o nas
Dzieki,ale boje sie strasznie

w trakcie stanu zakochania miało być ale wracając do tematu nikt nie ma gwarancji, że partner/ka nie zmieni się po paru latach na kogoś o kim mieliśmy zupełnie inne wyobrażenie

Gość boje sie o nas
Nigdy bym sie niespodzewala tego po nim,zmarnkwalam sobie zycie to wiem napewno.Przez mysl mi przechodzi aby zadzwonic i poprosic zeby wrocil.Jestem od niego uzalezniona pod wzgledem finansowym bo zostalam z niczym a bardzo chce pracowac

Gość boje sie o nas
robisz sobie zarty prawda?bo niechce mi się wiezyc że ty tak na powaznie Indor

Gość boje sie o nas
pogada ktos?moze jest tu kobieta z podobnymi problemami

Gość 349586
Nie poddawaj się, pożycz kasę od kogos z rodziny, idz do pracy... daj szansę swojemu dziecku na normalne dziecinstwo! Nie dzwon, poczekaj az sytuacja sie rozwinie! Nie pozwól sobą pomiatac.. trzymaj sie

Gość boje sie o nas
jestem zalamana niemam z kim pogadac:(

Gość boje sie o nas
dzieki niechce mi sie zyc po prostu mam 26lat a czuje sie jak 80letnia staruszka.Ciagle tylko slyszalam tlusta swinio,kurwo,szmato itp.ja tez go wyzywalam z nerw.Powiedział ze zdechne bez niego...boje sie ze tak wlasnie bedzie

Gość pasjonat emocji
współczuję ale niestety trzeba wcześniej poczytać , pomyśleć i nabierać doświadczenia a nie ładować się w szambo.Nie mozna wszystkiego przewidzieć ale zawsze mozna ograniczyć złe wybory do minimum i zwiększyć prawdopodobieństwo udanego związku.Teraz tylko pomoc socjalna,siła i terapia powinna pomóc.Najbardziej żal mi dziecka.Za długo czekałaś z takimi decyzjami

Gość 349586
Pamiętaj, to co zgotujesz swojemu dziecku w okresie dziecinstwa pozniej zaprocentuje. Ja mam 27 lat, moja mama nie odeszla od ojca, momo iz nie szanowal jej a my jako dzieci bylismy swiadkami awantur i naduzywania alkoholu przez ojca... Teraz ze mnie wszystko wychodzi i strasznie cięzko jest zyc normalnie! Także masz szansę żeby się uwolnic i skorzystaj z niej!

Gość Nocnafuuria
Jak teraz do niego wrocisz to juz nigdy nigdy nie bedziesz szczesliwa.njedzona moze tak ale naperwno nie szczesliwa