Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie che bym ją

ona nie chcę się przeprowadzić od rodziców ze wsi!!

Polecane posty

Gość ona nie che bym ją

Jej rodzice mają domek w rdzaniu okolice rzeki grabi.Mieszka tam sobie i kocha te tereny.Ma swojego konia trzyma go u gospodarza..Rano jezdzi po lasach łakach i nad rzekę.Jak zzaproponowałem żeby przeprowadziła się do mnie do miasta(mam 4 pokojowe meiszkanie)to powiedziala,że z tego nie zrezygnuje....:O

Gość ona nie che bym ją
g

Gość ona nie che bym ją
ale ona wie,ze ja mam taka prae ze musze mieszkac w miescie

Gość wewewena
ale jak daleko mieszkasz dokładnie? znam ludzi co trzymają konie dobry kawałek od domu, poza miastem, ale zawsze trzeba mieć załatwiony dojazd.. albo niech do ciebie po prostu przyjeżdża tylko na weekendy(o ile ktoś z jej rodziny, znajomych zajmie się tym koniem) koń to nie jest zabawka, że ją się ot tak zostawi samą w stajni albo porzuci:o

Gość sgxewgerygdehgd
to Wam razem po prostu nie po drodze ja i mąż bylismy z różnych miast i to mąż przeniósł się do mojego miasta

Gość ona nie che bym ją
w łodzi sa stajnie..i moglayy w niej umiescic konia.ALe jej chodzi o tereney ktore tam są cudowne..Poranny galop po lasach nad rzeke itp:O

Gość wewewena
aa chyba, że.. chociaż wiadomo pensjonat jest znacznie droższy.. no to tereny rzeczywiście muszą być jakieś niespotykane:D kurde też bym chciała tak sobie jeździć codziennie.. a nie raz w tygodniu lub rzadziej :/

Gość onnnnaaaaaa
kon albo ja. generalnie mozesz sprzedac 4 pokojowe i kupic na wsi, albo przeniesc sie do niej:)