Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhahany

Dziewczyna

Polecane posty

Gość uhahany

Witam wszystkich, zostawila mnie dziewczyna, wszystko sie odwrocilo, wiecie typowa gadka laski ze cie juz nie kocha itp, bylo mi ciezko i jest ale ogarniam sie jakos, bo wiem ze wszyscy mi pomagaja i nie wiedza co zrobila, bo na serio bylismy bardzo mocno zakochani jeszcze 2 dni wczesniej, wszyscy nam strasznie zazdroscili zwiazku. Mowi ze sie meczy itp, ze o moje zachowanie tez chodzi jej ale w mniejszym stopniu, okazuje sie ze po tym zaczela spotykac sie z kims innym, prosilbym o jakies rady, ja wiem co ona mowi ale nie wierze ze mnie przestala kochac, myslec i w ogole, mowi tak zeby nie oklamywac tego drugiego a mi mowila co innego. Powiedziala ze chce sprobowac czego innego. Tylko powiedzcie, bo z reguly po takim czyms kobiety wracaja ;). Dodam ze calowalismy sie juz nie raz po tym, wiem ze kazdy w zyciu ma taki okres kiedy wiecie, wszystko sie przewraca do gory nogami a miesiac dwa miesiace pozniej sie ogarniasz i mowisz " CO JA ROBIE ? " Ona sama nie jest pewna czego chce, z jednej strony chec proby czegos innego, z drugiej ta milosc ktora jest wiecie, pewna, ze mimo tego nigdy nie wycialem jej numeru. Bylem zly, no ale po tym jednak sie zaluje i sie przemysla kazdy ruch, slowo, stalem sie jakby inny mimo ze to juz ktorys tam dzien, strasznie jestem szczery i malo wybuchowy :). Boje sie ze ona bedzie chciala wrocic, a jej oczy, lzy i ten przerazony glos znow mnie skusza zeby jej zaufac

Gość uhahany
a i jeszcze chce dodac, ze kolega powiedzial i jeden i drugi ze mieli to samo, znalezli sobie kogos tak tylko dla zrobienia temu komus na zlosc, silownia, wyladowanie sie i po miesiacu co ? przybiegla

Gość uhahany
no wiesz, ona jest stala tylko chce zobaczyc czy to jest juz to bo nigdy nie byla w innym zwiazku ;). ja sie bede szykowac psychicznie jezeli przyjdzie przez ten czas

Gość uhahany
wlasnie, ja wiem ze ona mowi tak i tak i ona nie spi podobno po nocach, strasznie sie martwi o moje zdrowie i w ogole. Mama kazala mi sie nie wiazac z nikim, bo ona przyjdzie i bede musial zranic wtedy kogos ja