Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goszzzz

Czy jemu zależy na mnie czy tylko sexie?

Polecane posty

Gość Goszzzz

Witam. Mam 26 lat, dobrych pare mies temu poznalam chlopaka (28lat).Najpierw laczyly nas wylacznie rozmowy gg,tel,smsy,skype. Widzielismy sie juz 3 razy.Bylismy razem na weselu, tam mnie pocalowal. Potem na gg napisal, ze bardzo mnie lubi. Pisze do mnie smsy, czasem dzwoni, rozmawiamy na gg i to On czesciej sie do mnie odzywa. Ostatnio byl u mnie. Bylo goraco, ale powiedzialam mu, ze nie chce zaczynac znajomosci od d****y strony. Powiedzial, ze skoro oboje tego chcemy to na co czekac..... Ale powiedzial "ok, poczekamy". Wiem, ze kiedys zdarzaly mu sie "sex przygody", dawno temu. Sam twierdzi, ze to bylo dawno i nie prawda. Lubie go. Dobrze sie z nim czuje. Nie chce zeby mnie przezul i wyplul po paru razach ;/

Zgadzam się. Co to za facet który przychodzi do ciebie, widzi Cie 4 czy 5 raz w życiu na oczy i tylko szuka seksu. Pewnie długo juz nic nie "zaliczył" i teraz szuka. Poszukaj gdzie indziej :)

Gość Zraniony,.,
Dziewczyno- chyba takich jak Ty nie ma... Mało która dziewczyna teraz się szanuje. Do łóżka idą po 1 lub 2 spotkaniu... Mogę Ci tylko pogratulować. Nie zmieniaj się- znaj swoją wartość i szanuj siebie.

To chociaż niech ta droga będzie nieco dłuższa :P Zreszta, to potrzeba życiowa obojga płci :)

Gość Goszzzz
Od ponad roku jest sam. Był z dziewczyna 5 lat. Jak pisalam nie mam zamiaru rozkladac kolan bo On tego juz by chcial. Z czasem wyjdzie na czym/kim bardziej mu zalezy.

Gość bhjbvhjbtwrvrt
mochery wypad do kosciola, a nie siedziec na kafetele i glupie rady dawac:D Goszzzz masz 26 l wiec mozna wnioskowac, ze i facet nie jest juz nastolatkiem i czy na prawde uwazasz, ze zdrowy facet w sile wieku bedzie tylko glaskal cie po glowce i plul na ucho czule slowka przez kolejny rok czasu ? o naiwnosci ludzka :D

Ty szmato sama sobie zajdz w ciaze z jakims szmaciarzem, którego 3 razy widziałaś na oczy. O pardon, ty pewnie dajesz dupy na pierwszej randce.

Gość Goszzzz
Roku to ja sama nie wytrzymam :) Poprostu widzielismy sie dopiero 3 razy, fakt znamy sie pare mies ładnych, ale to byly wielogodzinne rozmowy na gg czy skype.

Taka szmate jak ty przydałoby sie zeby zaplodnil jakis fagas, ktory cie bedzie zdradzał i bil.

Gość o k.wa o k.wa o k.wa o k.wa
wow luzer niedzielne kazanie z ambony prawi :D

Chyba swoją męska kurewko. Ty bys posuwal nawet koze bo nie masz mozgu, jstes jak zwierze.

boze co z wami dzewczyny - spalcie kolesia na stosie - koles sie zupelnie normalnie zachowal - a goszzzz jak chcesz chodzic chodzic na spacery to kup sobie psa a nie szukaj faceta.

Ntępny ruchacz bez mózgu przyszedł. Wsadza członka we wszystko co na drzewo nie ucieka.

Gość o k.wa o k.wa o k.wa o k.wa
luzer reasumujac ja jestem meska kurwa to kim w tym wypadku jest twoja stara? :D podobaja jej sie tacy jak ja :D zazdroscisz???????:D

Gość taki jeden 27
koleś się zachował normalnie ,a laska stawia opór czyli też normalnie ..i wszystko jest normalne :)

Gość ?.?.?
Skoro znacie się tak długo to moim zdaniem nie zależy mu tylko na seksie. To normalne, że ma potrzeby. Ja sam od ponad roku piszę dzień w dzień z jednym 28 latkiem, czasem nawet przez telefon bywa gorąco. Planujemy się spotkać, ale jeszcze nie teraz. Pomimo tego, że spałam w życiu z jednym facetem a też mam 25 lat i uważam, że nie jestem jakąś kurewką to jeśli się z nim spotkam i poczuję chemię tą co czuję jak słyszę jego głos to jeśli oby dwoje będziemy tego chcieć zrobię to z nim na 1 randce. Ale my się znamy dobrze, mamy codziennie kontakt, był przy mnie gdy miałam zły czas i potrzebowałam wsparcia i mało kto umiał ze mną wytrzymać. Jeśli chcesz poczekać to czekaj, ale to że facet do tego dąży nie świadczy o nim źle, jest normalny.

Gość samotny-pan
Myślę, że zachowałaś się ok. To, że On chce się z Tobą kochać też jest ok ale mógłby z tym pytaniem jeszcze trochę poczekać. Rozmawianie przez gg czy sms nic tak naprawdę nie daje człowieka poznaje się poprzez kontakt z nim - rozmowę twarzą w twarz. Jeśli nie zrobiłaś tego od razu widać, że się szanujesz i szukasz czegoś więcej niż seksu.

Gość to witajj
noooooooooooooooo

Gość samotny-pan
"facet zawsze chce tylko seksu ... nawet jak sie zeni jak sie zeni to znaczy ze widzi tez sluzaca" - a kobiety zawsze chcą tylko pieniędzy i zrobią wszystko nawet się sprzedać by podnieść status swojego życia. Jak widzisz takie krytyczne widzenie działa w obie stron. Nie zapominajmy, że w tym zepsutym świecie są jeszcze kobiety i mężczyźni z zasadami. Ich liczba jest jednak tak mała, że mają problem w trafić na kogoś równie poukładanego.

Gość papierosek ona
nie wiem czemu tak jedziecie na tych ludzi dziewczyna nie czula ze jest gotowa chce stworzyc cos stalego i ok nie poszla z nim do lozka chwali sie ale czemu odrawu tez jedziecie na faceta zeby sobie darowala? nie rozumiem przeciez powiedzial ze poczeka nie zlal jej tak!!! wziol ja na wesele to tez o czyms swiadczy ja nie biore na uroczystosci rodzinne byle kogo!! a ze koles mial chcice widocznie dziewczyna bardzo go kreci i tyle!!! to normalne nie maja po 15 lat! uszanowal jej decyzje nie nalegal i nadal ma z nia kontakt. czyli worzy to cos dobrego. a wy zamiast ja podniesc na duchu to zjedziecie i zeby zerwala kontakt chyab zazdrosc przez was przemawia...

Gość belerofront..
a najśmieszniejsze jest to, że laska też ma no to ochotę ale opiera się tylko dla zasady, bo za wcześnie, może starczy tej obłudy? :)

Gość niewiadomkaa
Pytanie jak u 15latki. Naiwniaro facet tak jak po kilku spotkaniach tak po miesiącu jak w końcu wylądujecie w łóżku - może Cie rzucić z dnia na dzień. Nie ma na to żadnej zasady. Masz tyle lat a nie wiesz tego? Jak masz ochotę na seks to idź na całość, tylko się zabezpiecz dobrze. I przestań wymyślać po co sobie życie komplikować na własne życzenie. Porażka.

Gość samotny-pan
"Jak masz ochotę na seks to idź na całość, tylko się zabezpiecz dobrze." Tak też myśli pewnie większość mężczyzn. Jak widzę dla Ciebie zasady nic nie znaczą, najlepiej się puszczać i nie patrzeć na nic. Dla Ciebie kobieta, która się szanuje to porażka dla mnie to kobieta, która wie czego tak naprawdę w życiu chce i ma plan na to życie. " ... może starczy tej obłudy? " Obłuda to przede wszystkim udawanie kogoś kim się nie jest. Kobiety nie chcą przyznać, że większość z nich patrząc na mężczyznę zwraca uwagę tylko na wygląd i status materialny zaś większość mężczyzn na wygląd kobiet.