Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thisisrewia

Jak dlugo szukaliscie pracy?

Polecane posty

Gość thisisrewia

czy szukaliscie pracy przez ogloszenia? a moze znajomi wam zalatwili? jak najlepiej szukac pracy?

W UK jakiejkolwiek pracy: najdluzej 10 dni najkrocej jeden dzien. TEJ pracy w sensie typu ktory chcialam ok 4 miesiecy W PL 3 dni (w sektorze w ktorym chcialam)

hej, ja szukałam pracy bez ogłoszenia, chodziłam z CV i się pytałam i musze powiedzieć szczerze ze troszkę ciężko w ten sposób bo większość pracodawców wysyła konkursy do gazet i publikuje na stronach internetowych. Ale jeśli chodzi o pracę w fabryce to wystarczy iść na portiernię i zapytać się o pracę i zazwyczaj już tam można wziąść aplikację:)

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
pracę taką jaką chciałam, biurową w administracji w dużego centrum miasta - 2 tygodnie - po ogłoszeniach,

i moim zdaniem najlepiej zarejestrować się do agencji załatwiających pracę i jeszcze można samemu szukać. Możesz iść do Job Center lub kupić gazetę lub nie kupować jej i iść do bibloteki i tam można za darmo zobaczyć czy są jakieś ciekawe ogłoszenia i oczywiście znajomi jak najbardziej:) pytaj i powiedz że szukasz, ja tak znalazłam pracę; moja znajoma poleciła mnie swojej kierowniczce i to ona sama zadzwoniła do mnie:):) a w jakim sektorze szukasz pracy jeśli można zapytac???

Gość thisisrewia
masaz,kosmetologia ale pewnie bedzie ciezko wiec jakiejkolwiek bede szukala

ja szukałam przez portal internetowy www.pracuj.pl. Szukałam w sumie 10 dni..po 10 dniach od wysłania aplikacji zaprosili mnie na rozmowę, było to 10 lipca.. ale samą pracę zaczęłam od 1 października bo tworzyli przez ten czas zespół. Było to w roku 2006 i cały czas pracuję w tym miesjcu.. jest to centrala banku