Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti90

Polka i Arab!

Polecane posty

Gość doti90

Na przywitanie opowiem wam po krotce moja historie. Zaczela sie w styczniu 2010 roku. Od razu zakochalam sie w Hurghadzie tak jak i moi rodzice.pierwszy pobyt byl jedno tygodniowy mojego kochanego poznalam na 3 dni przed odlotem.podszedl do mnie na hotelowym korytarzu.. i poprosil o spotkanie w kawiarni ... uwierzcie mi nie naleze do osob odwaznych i aby sie jakos wykrecic (bo kompletnie nie wiedzialam co powiedziec ) powiedzialam ze rodzice mi na to nie pozwola ale obiecalam ze zapytam i dam mu odp nastepnego dnia. Rodzicom powiedzialam to tak jakby zartem wiec i nie uzyskalam odpowiedzi ale namowilam ich zeby poszli na drinka do jego bufetu ..i tak sie poznali on tak sie denerwowal rece mu sie 3esly ale zdobyl ich zaufanie i w koncu wyszlismy razem oczywiscie zostalam odprowadzona przez tate niestety mielismy tylko 3 dni ale po powrocie do polski nie moglam o nim zapomniec a on o mnie, zalozylam yahoo a on kupil sobie telefon zeby miec staly kontakt i tak rok pisalismy.miesiac temu bylam w egipcie tym razem na 2 tygodnie.Nasze pierwsze spotkanie jak z bajki. Bylismy tak wzruszeni.spedzilismy razem kazda mozliwa chwile, rodzice nawet zabrali go na wycieczke razem z nami aby spedzic z nim wiecej czasu.2 tygodnie minely tak szybko kazdy dzien byl wspanialy..dzieki niemu nauczylam sie inaczej patrzec na swiat mam inne poczucie wartosci,kocham go i wiem ze on mnie tez. Moj habibi powiedzial ze poczeka az skoncze studia, planujemy zamieszkac razem, spedzic razem cale zycie. wiem ze to nei bedzie proste miedzy innymi dlatego ze neichce mieszkac w Egipcie.Wiem ze trzeba bedzie starac sie o karte pobytu itd boje sie tych papierkowych spraw bo jestem w tym zielona jak na razie.Wiem jedno : niechce isc w zyciu na latwizne.Jestem pewna ze nam sie uda.kocham go z calego serca.. Ciezko to wszystko tam wyrazic mam nadzieje ze chodz troche mnie rozumiecie.. czekam na wasze komentarze i pytania

Gość jfkflkflkfsl;
Za ile cię starzy sprzedali ?

Gość doti90
jaki dokument? ja jestem jego pewna na 100%

Gość biala moc biala sila
:(

Gość doti90
to zmyslone jest. to aktori wynajete byly! arab szanuje kobiety. wiem to po sobie.

Gość czerwona malva
provo :)

Gość czerwona malva
nie chce mi się wierzyć, że są tak głupie laski wierzące w szczerą miłość tej hołoty z Afryki płn. do kobiet zachodu :o

"nie chce mi się wierzyć, że są tak głupie laski wierzące w szczerą miłość tej hołoty z Afryki płn. do kobiet zachodu" Są :) Byłaś kiedyś w Tunezji, Egipcie lub Turcji ? Jeśli nie to żałuj ;) Można zobaczyć wiele ciekawych rzeczy ;) Zakochanych Polek jest multum !!!

Gość czerwona malva
doti90, jeśli to nie provo i piszesz poważnie to dziewczyno, na boga, daj sobie spokój. Jedyna na czym temu kolesiowi zależy, to na wyrwaniu się z tego syfu w którym mieszka. Nie chce mi się wierzyć, że twoi rodzice nie mają nic przeciwko :o

Gość ech ech ech
No jeżeli się kochacie to nie widzę problemu. Wyjdź za niego a potem 3 razy wpierdol dziennie jakoś zniesiesz, do wszystkiego można się przyzwyczaić

Sorry ale w życiu nie uwierzyłabym w szczerą miłość faceta, który pochodzi z kraju w którym faceci są jacy są... Znasz go? Ile czasu z nim byłaś sam na sam? Pisanie maili czy coś w tym guście nie gwarantuje że on jest w porządku!!! Pisać może jedno, a w tym czasie robić drugie... Orientalna uroda kolesia w głowie ci zawróciła, ocknij się dziewczyno póki jeszcze nie jest za późno... Tak na prawdę wiesz o nim tylko tyle ile on sam Ci powie i o ile dobrze go zrozumiesz, a nie tak jak chciałabyś zrozumieć...

Gość Lady Maverick
mi tez to wyglada na prowo, ale tylko dlatego, ze ciezko mi uwierzyc, ze mozna byc tak glupia. No ale takie sytuacje sie zdarzaja. Nie wiem co takie, ktore sie nabieraja maja zamiast mozgu. Jestem tylko w stanie zrozumiec takie, ktore wykorzystuja takich chloptasi - pobawia sie 2 tyg i zapominaja o nim (niestety, czym od takiego mozna sie zarazic to jeden Bog wie). Zakochiwanie sie w takim facecie to szczyt glupoty!!!! I wcale nie jest to tylko przypadlosc Polek. Wiele Angielek wpada w te same sidla. Kretynki! O matko - ogladam ten dokument z linka! Ja pierdziele!!!!!

Gość doti90
moi rodzice nie kieruje sie stereotypami. nie wiecie jacy sa. to media kreuja taki wizerunek. kazdy jest inny. ten film o polkach w Egipcie nie jest prawdziwy. aktorki tam wystepuja! a ten link z faktu nie dziala.

Gość Lady Maverick
Jakie kretynki!!!! A jakie te mlode maja glos!!! Jak facet!

Gość czerwona malva
dotki jest młoda, niech spróbuje, przejedzie się i będzie wiedziała, że arabskiego nasienia się nie tyka.

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
to są kraje turystyki - a to ogromny dzial gospodarki w tych rejonach geograficznych - wszyscy tam praktycznie z tego żyją - gdyby nie było turystów wszyscy by tam z głodu umarli. każda rodzina ma tam sklepiki, restauracje, knajpki, stoiska czy hotele/motele dla turystów czy żyje cały rok z organizowania innych atrakcji - jakies zabawy - motorówki itp... dlatego oni mają to we krwi żeby ludzi zachęcać a nie zniechęcac do tego aby tam najlepiej co roku przyjeżdżali bo to walka o klienta. oni dobrze to wykorzystują i zdają sobie z tego sprawę mówiąc blondwłosym / białym kobietą nawet starym, że są piekne.. i one w to wierzą i chcą tam jeździć... taka jest też prawda, że większość ludzi jest niedowartościowana i jak tylko zobaczy taka przeciętna polka - przystojnego jak na polskie kryteria (czyli opalony brunet - choć to dziwne kryteria - tak samo jak u nich blondyny - strasznie zwierzęce podejście - to co odmienne nas pociąga) - to od razu chce z nim zakładać rodzinę i dzieci rodzić bo z tego wyjdą takie fajne mulatki i w polsce też będą się podobać w życiu dorosłym, nie uważacie tego wszystkiego za strasznie prostackie??? ludzie ocknijcie się

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
dla nich biała skóra jest bardzo atrakcyjna i pociągająca nawet jak ktoś jest stary i pomarszczony.. tak samo jak przeciętna polka miałaby do wyboru 50 latka araba i białego to wybrałaby araba. Tak jak mówiłam - to co odmienne nas pociąga, dlatego nie dopuszczajmy do tak prostackiego myślenia. Zauważcie też.. kto normalny po kilku dniach znajomości, może nawet nie po kilku - poowie że was kocha??? nie mając w tym oczywiście żadnego celu. Chyba, że kraje arabskie mają taki zbawienny wpływ na związki że tam co krok są miłości od pierwszego wejrzenia.

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
a tak w odniesieniu do tego filmu - oni podryw mają we krwi tak jak kierowcy rajdowi jazda samochodem - bo mają z tego kasę.. i robiąto wręcz na akord,bo adorują takich kretynek 1000 dziennie.. i nawet jak im na początku nie wychodzi to pewnie jedno, że one uznają to za urocze bo jest ciemny i taki nieporadny to dwa - wyćwiczy się arab. Nie wierzę jak kobity mogą być tak naiwne.

Gość doti90
faceci niech sie nie wypowiadaja, bo zazdroszcza im wspanialej urody, ktora bardzo dziala na kobiety.

Gość jakby mi kobieta po
trzech dniach wyznawala milosc to bym stwierdzil, ze jest niezrownowazona psychicznie :D

Gość i masz rację
ja kiedyś poznałem taką, strasznie fajna mi się wydawała, tylko zaczęłą jakieś wyznania po paru dniach i muszę przyznać że nieźle pokręcona była

Gość Lady Maverick
glupie baby! No ale polscy panowie to zwykle nie prezentuja sie najlepiej, bo przeciez jak sie dobrze ubierzesz to jestes gej. No ale z charakteru sa fajne chlopaki, a przeciez mozna im sie pomoc ubrac.

Gość Lady Maverick
o matko i skarpety z sandalami. No coz chlopcy w tym dokumencie to jakies przyglupy.

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
przystojny arab to też atrakcja turystyczna :D a nawet ie przystojny - po prostu arab :)

Gość Lady Maverick
no chyba przestaje im sie dziwic, bo wieslaw mnie oslabil hehehehe No dokument jest swietny. Wiem juz ze do zadnego Egiptu, Turcji i innego dziadostwa sie nie wybiore :)

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
młodym dziewczynom niektórym można jeszcze wybaczzyć głupotę, ale jak ja w tym filmie widzę panią grubo po 50 zachowującą się jak nastolatka to aż mnie ściska, niedowartościowanie się skumulowało przez te wszystkie lata, ja rozumiem można się bawić, ale niektóre formy są niesmaczne.