Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti90

Polka i Arab!

Polecane posty

Gość ooops
wyluzuj dziewczyno..ci z hurgady to juz w ogole ogiery...

Gość doti90
Polak to moze 1 na 20 wyglada ok. a arab co 2 jest przystojny, i stad te negatywne komentarze!

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
mówię Wam, ludzie to jest wyższy marketing to co robią ci czarni faceci tam, i to dość nachalny i bezpośredni. No jestem ciekawa jakby babka w polsce zareagowała gdyby przyszła do zwykłego polskiego sklepu a ten by jej mówił , że jest piękna i że chce ją pocałować :O no już widzę jak się pięknie uśmiechają i zgadzają. Podrózuję po świecie ale tylko jako obserwator różnych kultur.. i szczerze mówię wam że to co uprawiają arabowie to jest czysty marketing :) nic więcej. Myślicie, że jak powie wam , że was kocha? to mówi wam to jako jedynej? chociaż jedynej dziennie? :) bo już zapomnij, że jedynej na całe życie :D bo taką perspektywę obierają chyba polki

Gość tak sobie tlumacz dziecko
zreszta i tak wiemy ze to marne prowo

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
Polak to moze 1 na 20 wyglada ok. a arab co 2 jest przystojny, i stad te negatywne komentarze! bo jakbyś była taka sama tylko, że brunetka i o ciemnej karnacji żaden arab by na ciebie nawet nie spojrzał taka jest prawda. oni tak samo jak ty patrzą i imponuje im tylko odmienna rasa. Z tego co zaobserwowałam to dla mnie egipcjanie nie są wcale przystojni, rysów twarzy nie mają łądnych, w większości też tępe wyrazy twarzy... mnie to osobiście nie pociąga. polacy też nie wszyscy są piękni, tak samo jak niemcy, holendrzy, francuzi... ale egipcjanie również. wydaje mi się, że wszystko jest w równych proporcjach, a pociąga tylko ODMIENNA RASA! i nie jest ważne żeby się dogadać... byleby prokreowac

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
i nie jest ważne żeby się dogadać ... tylko prokreować - punkt widzenia turystki w takich" tropikach"

Gość doti90
nie podobaja mi sie te komentarze :(

Gość CALA PRAWDA...
O POLKACH W EGIPCIE..

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
no to jak już za takiego wyjdziesz za mąż i opierać będziesz swój związek tylko na tej cudownej urodzie (czyt czarnej skórze) i odmiennej kulturze.. to co będzie kiedy już ci się to wszystko znudzi? albo w sumie i nie znudzi, bo skoro się od początku z nim nie dogadasz... być może tylo jakimś koślawym angielskim to długo ci zajmie to poznawanie i w życiu się nie ockniesz.

A ja Ci życzę szczęścia z całego serca !! Ja mam chirurga dentyst. araba nazywa się Nidal i jest świetnym facetem! Również ma żonę Polkę i razem prowadzą swój gabinet. Widać, że im się bardzo dobrze układa i są ze sobą szczęśliwi :) Mam nadzieje, że Tobie też się uda ze swoim facetem :)

Gość doti90
eee... szkoda was. zazdroscicie.

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
basia, tutaj nie było mowy o osobach które przyjechały do polski studiować i się tutaj osiedliły... tylko o turystycznych podrywaczach... ten o kim Ty mówiłaś ma chociaż takieś plany na życie...

Gość khjbkjbjbljjhjhkjk
czego ci zazdrościc?? też sobie mogę takiego araba poznać :D nawet jakbym 30 kg przytyła - nie miałabym z tym problemu w ten sposób jaki ty go poznałaś - ale wystrzegam się tego jak diabeł wody świeconej :)

Gość doti90 przeczytaj to
2 dni temu zaciekawila mnie historia polki zakochanej w egipcjaninie,zaczela opisywac swoja historie w 2007r tu,na kafe,miala nick piramidkaaa,gdy przeczytasz jej historie to moze Ci sie odechce tego egipcjanina,piramidkaaa do tej pory pisze na kafe mimo ze minely 4 lata i juz nie jest taka zauroczona jak wtedy gdy zaczela opisywac swoaj egipska przygode.Jezeli masz chec to poszukaj na kafe jej historii,chcialam wrzucic linka ale nie mam czasu szukac tego postu.Wiem jedno,egipcjanie sa cierpliwi i zawzieci i moga latami pisac i wyznawac milosc jednej kobiecie i macic jej w glowie a durne polki wierza ze to milosc ich zycia.

Gość doti90
nie rozmawiam z wami juz zadrosnice. badzcie sobie z waszymi brzydalami :(

Dla Ciebie doti90 i dla wszystkich zakochanych polek w arabach,przeczytajcie historie piramidki to moze przejrzycie na oczy.Dlugi temat do czytania ale strasznie wciaga,pozdrawiam i zycze wiecej rozsadku doti90

Co do dokumentu to są to aktorzy, widziałam ich w innych produkacjach ;) A araby jak to araby zobaczą blondynkę o niebieskich oczach i już wielkie lovestory, proponuję abyś się zabawiła i zapomiała, a nie zakochiwała :o

Milej lektury doti90,moze jak przeczytasz to zrozumiesz taktyke dzialania egipcjaninow,nie ty jedna sie zakochalas i uleglas czarowi przystojnego araba ale mozesz sie gorzko rozczarowac jak wiele kobiet.

szkoda mi ciebie doti90 bo przeczytalam historie piramidki i zrozumialam troche zachowanie egipcjan wzgledem kobiet przyjezdzajacych na wczasy do egiptu.

Gość obudz sie dziecko plis
HHHHHHHHEjka, wiam, słuchaj , mam nadz, ze to nie prowo?bo szkoda mojej gadki.Otoz 12l spedziłam w krajach arabskich i muzułmanskich tez ale nie arabskich, jestem po arabistyce znam ich zwyczaje za dobrze.Kochana po daj gg to pogadamy, dam Ci rady wskazowki, bo szczerze nie jedna wyciagałam z bagna!!!!!!!!!!Nie chce cie straszyc i uogulniac, bo zrbisz jak chcesz sama jestem z czlowiekie ze wschodu(muzyłamninem) ale nie arabem.Podaj kontakt d siebie, jesli chcesz cennych info. pamietaj, ze 98 na 100 kbieta z europy to furtka na swiat chce do europy i potraja swietnie udawac miłosc, wakacje to dla nic czas łowow))) tak , tak to nazywaja!nakrecaja dziewczyny ba nawet stare baby rdziny zostawiaja i przenosza sie do sewgo habibi.POlowa t bidota taka , zenawet nie jestes wstanie sobie wyobrazic, za 30$ pracuja cały miesiac , dla nich jestesmy milionerami... o duzo by pisac.. odezwi sie...

Gość ;jhuiyfret
A Egipscy faceci w tym dokumencie maja takei samo spojrzenie na kobiety jak polacy: 'sam bedzie pieprzyl co sie nawinie, ale na zone to chce dziewice' Wszyscy faceci to debile :/.

Gość doti90
wiecej niz 30$ nie znasz sie :(

Gość adriands34
to prawda w recepci o 50$ stad ich desperacja i szukanie lepszego zycia.

Doti90 - strasznie mało czasu spędziliście razem, a Ty mówisz o wielkim uczuciu... Nie za wcześnie? Trochę to naiwne...

Gość doti90
prosze napiscie mi jakie tam sa zarobki, bo wedlug tego co mi mowil to 200$ to mozna tam znalesc. 100$ to minimum.