Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIO09

jak go zrozumieć?

Polecane posty

Gość BIO09

cześć dziewczyny, jestem samotną mamą kilku miesięcznego chłopca, jego ojciec zostawił nas bo jak to on sam oznajmił, nie będzie sobie życia marnował z bachorem. przez całą ciąże było ciężko, bo on pojawiał sie i znikał, wykańczając mnie psychicznie a ja głupia pozwalałam mu na to, teraz wiem, ze nie był wart tego wszystkiego. w czasie ciązy poznałam faceta, polubiliśmy się nawet zaprzyjaźniliśmy. cos między nami zaiskrzyło, myślałam, że coś może z tego będzie ale on stwierdził, ze chciałby być ze mną ale dopiero za 2 lata. nie wiem co o tym myśleć, tłumaczę to sobie, że może on nie chce mieszać się w moje życie, chce abym sobie wszystko poukładała. czy mogę tak sobie to tłumaczyć?

raczej tłumacz to sobie tak, ze koles nie chce garba w postaci czyjegos dzieciaka,ktore trzeba przewijac, nianczyc itd....w tym czasie on sie wybawi, poszaleje,ty odchowasz dziecko i o ile mu sie nie odwidzi to łaskawie da ci szanse:O:O zalosny koles a ty jeszcze głupsza ze sie nad takim palantem zastanawiasz:O

LuxLux ma rację. Jeśli on każe Ci czekać 2 lata, to niech się wypcha. Gdyby mu zależało na byciu z Tobą, to chciałby byc teraz, a nie kiedyś w przyszłości. Olej gościa.