Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leave me alone

Nie podniecają mnie pieszczoty, coś ze mna nie tak, czy wina chłoapak? :(

Polecane posty

Gość leave me alone

Hej mam 19 lat, mój chłopak 22. Gdy zaczynamy się całować, on dotyka moich piersi to czuje się podniecona, delikatnie dotyka mnie tam, lub czuje jego członka przez spodnie to też. Ale problem jest wtedy gdy wkłada mi ręke do majtek i mnie pieści... nie wiemc zy robi to może troche 'nieudolnie' dotyka zbyt mocno, i robi to tak 'byle jak' jeździ paluchem tam i spowrotem że mnie boli zamiast podnieca... co 2 sekundy zmienia ruchy... i bardziej tam 'grzebie' niż pieści;/ nie dotya łechtaczki tylko cały czas paluchy chce wkładać... czasem robi to zbyt mocno.. że w sumie mi czasem nadrywa tam skórkę... Ze mna jest coś nie tak ze mnie jego pieszczoty nie podniecaja, czy zmoe on nie umie tego robić? Oczywiście, on mnie podnieca, ejst przystojny i kochany,a le cholernie nie zna sie na rzeczy;/

Gość Lubie to!
Nie wie jescze czego potrzebuje kobieta, nie umie ejscze cie dotykac... nauczy sie, a raczej ty go naucz, ruszaj jego reka tak jak ci dobrze, potem bedzie wiedzial.

Gość Lubie to!
Musisz go nauczyc ;) ruszaj jego reka tak jak ci dobrze, w koncu on bedzie wiedizla jak lubisz i bedzie tak robil. Mysle ze z toba jest wsyztsko ok.

Gość Kwiatowa łąka
z opisu wynika ze z \toba jest wszystko jak najbardziej wporzadku to twój chłopak troche sie nie zna na rzeczy ale bład tez tkwi w \tobie bo nie mowisz co i jak ma robić - a sam pewnie nawet biedaczysko na to nie wpadnie ( bo w filmach instruktazowych pokazana jest tylko ostra jazda która daje mega satysfakcje a to niestety nie zawsze jest kluczem do sukcesu) najlepiej jak bedziecie w intymnej sytuacji powoli pokaż mu i powiedz jak ma cie pieścic z jaką intensywnością i w których miejscach a nastepnym razem bedziesz miała wiele satysfakcji bo sie nauczy powodzenia i udanego sexu

Gość to sztukaaassa
ile jestescie ze soba? i czy jestes dziewica? Młodzi jestescie, wiec sie nauczycie wszytskiego, moze chlopak niedoswiadczony jest, bo z tego co piszesz zachowuje sie tak jakby mial dopiero 1 raz do czynienia z tym :P PO 2 osiagniecie orgazmu pochowowego to niezla sztuka, nie ma tak latwo od zaraz. :) wiekszosc kobiet osiaga ten lechtaczkowy ...

Gość leave me alone
Dzięki. Tak jestem dziewicą. Mimo ze mam już 19 lat. Nie to ze ejstem nieatrakcyjna. Po prostu zawsze kręcili się chłopaki wokół mniej którzy odrazu chcieli sexu... ja postanowiłam poczekać na faceta którego pokocham i ten który mnie będzie pociągał. Jesteśmy ze sobą miesiąc. A pieścimy się niezbyt długo po od 2 tyg. Wiec to moze jescze wczesnie? Nie chce od razu na dzien dobry mu mowic ze robi juz cos nie tak... On jest naprawde cudowny, jak mu powiedzilam raz ze za mocno troszke, to mnie kilka razy rpzeprosił za to... i szepcze mi do ucha zawsze jaka jestem kochana itd. to jest fajne, ale jak wspomnialam jesli mnie tam miesci i dopiero zaczyna to robic to jest rpzyjemnie, ale jak robi to zbyt mocno to to jest tylko udreka;/ Zdecydowanie wole leżeć na nim i czuc jego penisa, delikatnie ruszac biodrami, to mnie zdecydowanie bardziej podnieca i wtedy czuje ta przyjemnosc :) Wiec mam nadzieje ze ze mna jest wsyztsko ok... bo troche sie balam ze mam jakies problem, bo slyszlam ze sa choroby co sie nazywaja jakas oziebloscia itd. ;/

Gość mysle zeeeeee
Widać masz fajnego chlopaka, ale ktory sie nie zna na rzeczy. naucz go a bedzie fajnie :))