Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojazd swiatloczuly

piekne kobiety

Polecane posty

Gość pojazd swiatloczuly

to taka sama rzadkosc jak inteligentne kobiety wsrod facetow jest podobnie - ogromna wiekszosc, to buraki bez dbania o siebie i bez rozumu a wszyscy uwazaja sie za niewiadomo kogo i dlatego tak trudno sie innym niz oni ludziom, odnalezc w pary

Gość aha i achhhh
dzisiaj już NIECO lepiej, staraj sie dalej

Gość pojazd swiatloczuly
tak? a skad wiesz?

Gość aha i achhhh
coś mi miga z wczorajszych tematów nicka miałes ok, zreszta nadal masz, a temat dałeś denny :P

Gość pojazd swiatloczuly
acha i achh Ty tez mozesz sie postarac bardziej

Gość pojazd swiatloczuly
acha i achhh temat nie byl denny, bo w sobote laski wiedza czego chca , a w tygodniu mysla co by chcialy

Gość aha i achhhh
mi sie juz nie chce :P nastarałam sie już w zyciu, wystarczy, teraz sobie poobserwuję jak się inni starają a ja się pośmieję i będę robic to, na co mam ochotę :P :D co do lasek, one zwykle doskonale wiedza czego chcą, tylko meżczyxni tego nie pojmują swoim rozumkiem, bo to takie Kubusie Puchatki przeważnie. Ładnej i mądrej "laski" życzę 🖐️

Gość Shiraa88
To ja z kolei myślę, że problemem nie jest brak atrakcyjnych ludzi wokół, a to, że poza tą atrakcyjnością rzadko kiedy jest coś więcej. Niejeden raz spotykałam na swej drodze facetów, którzy myśleli, że wystarczy się "pokazać" i "mieć gadkę", żeby uwieść dziewczynę, co było tylko ich błędnym rozumowaniem, bo na mnie już dawno takie rzeczy nie działają. O wiele bardziej zależy mi na kimś, kto nie tyle będzie naj pod względem urody, a na kimś, z kim będę odczuwać wspólnotę duchową i oprócz cech kochanka będzie posiadał cechy przyjaciela.

Gość pojazd swiatloczuly
acha i achh rozumiem ze juz emerytura i spokoj

Gość pojazd swiatloczuly
problemem sa tez wygorowane wymagania byle kogo byle kto , aby sie dowartosciowac musi miec liste cech i wymagan ,gdy sam ich nie spelnia

Gość pojazd swiatloczuly
bambu kazdy temat jest glupi

Gość Shiraa88
Tak, racja, ale sama np. nie wymagam niczego więcej poza odrobiną zrozumienia, wrażliwości, miłości. Nie chcę jakiegoś przystojniaka, bo interesuje mnie co innego.

Mam wymagania! :) Wbrew pozorom zwykłe, realne, nie są to wygórowane oczekiwania, ale i tak większość "mężczyzn" ich nie spełnia.

Gość tuyu
To, że kobieta jest piękna i inteligentna to za mało. Jeśli nie ma cech, których szukam to nie ma u mnie najmniejszych szans a trochę już żyję.