Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany bartek

Moja historia w galeri handlowej

Polecane posty

Gość zdolowany bartek

Postanowiłem kupić sobie nowe spodnie, gdyż mam w sumie tylko 2 pary na zmianę i mama nie nadąża z praniem :classic_cool:. Wziąłem 100 zł i z dobrym humorkiem wyszedłem z domu 🖐️ Przed zakupem spodni stresem związanym z przymierzaniem i ogólnie ciężkim wyborem odpowiedniego modelu postanowiłem się posilić. Tradycyjnie kupiłem więc kefir oraz 2 bułki kajzerki. Jak zwykle siłowałem się z otwarciem kefiru Bakoma na pyszny kefir, ale bardzo ciężko się otwiera, gdy zrywam górną membranę to zawsze parę białych kropli kapnie mi na spodnie, albo w najlepszym wypadku na podłogę. Tak było i teraz. :D Wkrótce oddałem się konsumpcji i gdy kawałki świeżego pieczywa porywane były przez świeżą, chłodną maślankę w moich ustach odbywał się namiętny taniec kubków smakowych na arenie podniebienia 🖐️ Gdy nabrałem sił i witalności wstałem z ławeczki i udałem się do Wranglera. Ceny spodni przyprawiły mnie o konsternację i szybko się wycofałem. Wstąpiłem więc do Big Stara, chwyciłem pierwsze spodnie z brzegu, i ujrzałem zachwycającą cenę 59 zł. Jakby tego było mało pasek do spodni gratis :D Przekonany o tym, że zrobiłem interes życia podchodzę do kasy i ekwilibrystycznym ruchem rzucam spodnie na ladę :classic_cool: Pani zza lady niezła loszka wulgarna 9/10 śmiała się i dokazywała. Mówiła, że dostanę jakieś punkty gratisowe czy cuś. W końcu powiedziała kwotę do zapłaty. Chyba nie muszę mówić jaki byłem zaskoczony gdy usłyszałem 289 zł do zapłaty. Jąkającym, zrozpaczonym głosem mówię do loszki przecież na cenie jest 59 zł. :O Ona ogląda dokładnie, patrzy i mówi 59 zł to cena paska ! :O Potworne uderzenie gorąca owładnęło wszystkie moje członki, zrobiłem się cały czerwony, poczułem jak pot spływa po mym czole. Bez słowa uciekłem z miejsca upokorzenia. Gdy ochłonąłem pomyślałem sobie, że muszę jednak nabyć te spodnie i wstąpiłem do sklepu z markową odzieżą skandynawską. :classic_cool: W pewnej chwili, gdy lawirowałem między wieszakami poczułem jakąś wilgoć na mym czole. Przetarłem czoło dłonią i zobaczyłem białą substancję niewiadomego pochodzenia. Pomyślałem sobie to pewnie kefir Bakomy prysnął mi przy otwieraniu. 🖐️ Wtem pomiędzy wieszakami ujrzałem jednym okiem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa. Wtedy już wiedziałem że to nie był kefir :(

Gość burg-barg
siedmio-stronicowe opisy przyrody w 'Nad Niemnem' to jest pikuś przy tych wypociach, masz talent, pisz .... pisz .... :)

Gość zdolowany bartek
kupiłem ten pasek a spodnie kupiłem w Tesco za 19,90 zł... z tym paskiem wyglądają na droższe

Gość gfdshdfsh
to samo mi się przydarzyło! ta galeria to w Warszawie, tak?

Gość ptasiek nastroszony
to powinien byc program wyborczy , tyle w nim watkow spoleczno-gospodarczych i obyczajowych