Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comme onne

Gdy jedno chodzi do kościoła a drugie nie - macie tak?

Polecane posty

Gość comme onne

Ktoś z was jest w takiej sytuacji, że jedno z was nie chodziło do kościoła a drugie tak a teraz jesteście razem? Jak sobie radzicie? Chodzi jedno z was, chodzicie razem czy oboje nie chodzicie?

Gość comme onne

Gość sdsdsddfdfffg
jakby moj chlopak chdozil to tez bym chodzila, co za problem

problem kiedy jedna strona chce chodzić a druga nie chce!! Wiadomo że ta osoba co chodzi będzie chciała przekonać tą drugą, wcale nie dlatego żeby raźniej iść razem, ale dlatego że wierzy w Boga i chce stworzyć fajną rodzinę, dzieci jak będą widzieć że tylko jeden rodzic chodzi chyba też są mniej skłonne chodzić!!

Gość comme onne
A co jeśli ta strona, która wcześniej nie chodziła co prawda chodzi ale bez przekonania. Nie to żeby była niewierząca ale nie czuje potrzeby chodzenia do kościoła, bo i tak się wychowała - bez chodzenia do kościoła. Chodzi jednak do kościoła właśnie dla dobra związku.

Gość sdsdsddfdfffg
ja tez nie czuje potrzeby a bym chdozila, glupia pytania zadajesz, jak nie kochasz faceta to go zostaw a nie dupe mu zawracasz

Gość jmhngfvds
ja nie chodze wiec nie chodze, bo nie wierze nie mam pary wiec tez i ten problem z glowy

Gość maleńka kobietka
Do kościoła to jedno z drugim ma pod wysoooooką górkę, ale ślub kościelny a i owszem:p Bardzo chętnie :p Chcą mieć panny ( niby panny) biały welon, dywan i marsza weselnego ! I To jest dopiero żenada :( Ślub kościelny To wyznanie wiary ! A żona lub mąż STAJE SIĘ odpowiedzialny za wiarę rodziny.

Ja tak miałam. Ten związek nie wypalił, myślę, że właśnie dlatego, że on był zapatrzony w kościół a ja byłam " anty ". Do kościola chodził sam - często. Często też kolidowało to z naszymi spotkaniami i chyba nie muszę mówić co dla niego było ważniejsze ... ?;)