Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanypechowiec

Co ja najlepszego zrobiłem :(

Polecane posty

Gość zalamanypechowiec

Ciemne włosy, duże brązowe oczy, perfekcyjne usta, figura modelki ale nie takiej, ktora przy wzroście 175 waży 35 kg. To chyba normalne że kiedy ją pierwszy raz zobaczyłem nie mogłem oderwać od niej oczu. Gapiłem się na nią z za regału w sklepie jak jakiś zboczeniec w ciemnej parkowej alejce i zastanawiałem jak rozpocząć rozmowę. Kiedy wybierała pomarańcze upuściła jedną z nich,to było jak znak prosto, potoczyła sie prosto pod moje nogi. Podniosłem ją i podałem jej do ręki, kiedy nasze palce się dotknęły poczułem coś co chyba zdaża sie raz w życiu. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Z pierwszej naszej wymiany zdań zapamiętałem tylko że ma na imię Kasia, byłem zbyt bardzo oszołomiony jej wyglądem, na szczeście konwersacja chyba się udała ponieważ dostałem numer telefonu. Zwlekałem dwa dni żeby zadzwonic walczac sam ze sobą, każdy wie że nie dzowni się od razu bo jeszcze można wyjść na desperata. Umowiliśmy się na kawę i ze skromnego towarzyskiego spotkania wyszła bardzo udana można powiedzieć randka. Przegadaliśmy kilka ładnych godzin pijąc wino na pływającej po barce wiśle. Okazało się ze niw tylko jest piekna ale do tego bardzo inteligentna. Od tego spotkania minęły dwa tygodnie, spotykaliśmy się prawie codziennie a kiedy się nie widzielismy wymianilismy miedzy soba setki sms-ow. Wczoraj wydarzyla sie magiczna chwila na którą na długo czekałem. Wyladowalismy w lożku. Zaczęła calowac mnie w usta po szyi schodzac coraz niżej i wtedy stało się. SPUŚCIŁEM SIĘ JEJ W OKO. Zeskoczyła ze mnie i zaczęła biec do łazienki. To był zdecydowanie pechowy wieczor dla niej. Moja spyrka tak ją zaslepila ze po drodze wpadla na lampe i zlamala jedynke. Reszte wieczoru spedzilem na pogotowiu okulistycznym, jak się domyslacie doktor pytał o przyczynę i powiem delikatnie że mojej Kasi było dość niezrecznie. Chcialem zabrac ja jeszcze do dentysty ale powiediedziala ze tam juz uda sie sama. Pod szpitalem wsiadła do taksowki i pojechalala do domu nie mowiac do mnie ani słowa. Co ja mam teraz zrobić, chyba nie ma nawet sensu żeby się odezwać. Przeciez napewno do komca życia sie do mnie nie odezwie.... Mimo wszystko uwazam ze cale zajscie bylo dosc zabawne

Gość Daryll
no, nie :D))))

Gość sddsgsdags
4/10

Gość mnie też śmieszy
ta wisła pływająca po barce też zabawna🖐️:classic_cool: :D

Gość dsdsdaas
za spuszczenie się do oka masz 4/10 :P

Gość Allaaagbarr
hehe bywa;)

ok domyślam sie:) Co do dziewczyny to może za długo zwlekała i jej rzęsy zlepiło albo gościu wali ze swojego jak z dwururki i laska ma teraz oprocz czerwonego oka sliwę pod nim:)

Gość ograna stulejka ;(((
końcowka marna Od tego spotkania minęły dwa tygodnie, spotykaliśmy się prawie codziennie a kiedy się nie widzielismy wymianilismy miedzy soba setki sms-ow. Wczoraj wydarzyla sie magiczna chwila na którą na długo czekałem. Wyladowalismy w lożku. Zaczęła calowac mnie w usta po szyi schodzac coraz niżej i wtedy stało się. SPUŚCIŁEM SIĘ JEJ W OKO. Zeskoczyła ze mnie i zaczęła biec do łazienki. To był zdecydowanie pechowy wieczor dla niej. Moja spyrka tak ją zaslepila ze po drodze wpadla na lampe i zlamala jedynke. Reszte wieczoru spedzilem na pogotowiu okulistycznym, jak się domyslacie doktor pytał o przyczynę i powiem delikatnie że mojej Kasi było dość niezrecznie. Chcialem zabrac ja jeszcze do dentysty ale powiediedziala ze tam juz uda sie sama. Pod szpitalem wsiadła do taksowki i pojechalala do domu nie mowiac do mnie ani słowa. Co ja mam teraz zrobić, chyba nie ma nawet sensu żeby się odezwać. Przeciez napewno do komca życia sie do mnie nie odezwie.... Mimo wszystko uwazam ze cale zajscie bylo dosc zabawne gdyby nie to dałabym 8/.10

Gość puste mam tylko kieszenie
Do wyczynów UK SUBS sie nie umywa.

Gość majka...1
Zacznij pisać scenarisze do brazylijskich tasiemców :D

anoreksje sie leczy w szpitalach na oddziałach psychiatrycznych,wiesz? lubisz takie panny?:)