Gość propozycja z Łodzi Napisano Sierpień 21, 2011 WItam wszystkim. jest kolejne piękne niedzielne popołudnie, a ja jak zwykle siedzę sam w domu. Ta samotność coraz bardziej mnie dołuje i przytłacza. W tak dużym mieście nie mam nikogo, z kim mógłbym tak po prostu porozmawiać. Dla informacji ogólnej: jestem facetem. Dlatego chciałbym na forum publicznym złożyć pewną propozycję... wspólnego spędzenia popłudnia. Moja propozycja jest skierowana do samotnych dziewczyn z Łodzi, które zastanawiaja się nad sensem życia - tak jak ja, w wieku powiedzmy ok.24-27 lat. Proponuję wspólne spędzenie wieczoru, może spacer po parku, przede wszystkim rozmowę i wzajemne towarzystwo. Tylko tyle i aż tyle. Jeśli tak jak ja chcesz się komuś tak po prostu wyżalić, pogadać, czujesz narastającą bezsilność i czujesz, że brakuje Ci normalnego towarzystwa... czekam. Nie jestem zboczeńcem, erotomanem, czy chorym psychicznie innej maści odchyleńcem. Po prostu czuję się tak bardzo samotny. Zadbałem w swoim życiu o wszystko, ale zapomniałem o tym, co najważniejsze. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach