Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość propozycja z Łodzi

propozycja z Łodzi

Polecane posty

Gość propozycja z Łodzi

WItam wszystkim. jest kolejne piękne niedzielne popołudnie, a ja jak zwykle siedzę sam w domu. Ta samotność coraz bardziej mnie dołuje i przytłacza. W tak dużym mieście nie mam nikogo, z kim mógłbym tak po prostu porozmawiać. Dla informacji ogólnej: jestem facetem. Dlatego chciałbym na forum publicznym złożyć pewną propozycję... wspólnego spędzenia popłudnia. Moja propozycja jest skierowana do samotnych dziewczyn z Łodzi, które zastanawiaja się nad sensem życia - tak jak ja, w wieku powiedzmy ok.24-27 lat. Proponuję wspólne spędzenie wieczoru, może spacer po parku, przede wszystkim rozmowę i wzajemne towarzystwo. Tylko tyle i aż tyle. Jeśli tak jak ja chcesz się komuś tak po prostu wyżalić, pogadać, czujesz narastającą bezsilność i czujesz, że brakuje Ci normalnego towarzystwa... czekam. Nie jestem zboczeńcem, erotomanem, czy chorym psychicznie innej maści odchyleńcem. Po prostu czuję się tak bardzo samotny. Zadbałem w swoim życiu o wszystko, ale zapomniałem o tym, co najważniejsze. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować