Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzypiętrowy dom bliźniak

Trzypiętrowy dom bliźniak! Co sądzicie?

Polecane posty

Buduje 3piętrowy dom bliźniak na 30 pokoi. Parter w jednej i drugiej części - salon, kuchnia, jadalnia - taki pokój komputerowy - prania - łazienka - ubikacja - jeszcze pokój w którym byłaby siłownia - jeszcze pokój w którym byłby basen Na piętrach byłoby po 5 pokoi, łazienka, ubikacja.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
nie chciałabym mieszkać w bliźniaku

Dlaczego? Mój dom będzie naprawdę bardzo duży :)

Bo mając kasę na wybudowanie domu z 30 pokojami wolałabym wybudowac wolnostojący i mieszkać sama, a nie użerać się z sąsiadami za ścianą. Jak sąsiedzi są rodziną to tym gorzej.

A kto powiedział że ja nie będę tam mieszkała sama? Oczywiście że sama, ale czasem chce zaprosic gości itp :)

To tym bardziej, po cholerę bliźniak?? Bliźniaki są brzydkie, lepiej ładny wolnostojący postawić.

Tylko że to będzie dom z marmuru, zależy mi na tym żeby sąsiedzi i rodzina widzieli że wybudowałam sobie taki wielki dom i że mam pieniądze. Chce żeby mi zazdrościli.

Gość autorko obudz sie juz
ze snu bo mama wola na deser :D:D:D

To nie są marzenia. Jeszcze miesiąc i będę miała ten swój wymarzony, skromny domek i wstawie tu fotki mojego małego gniazdka.

Gość wyszlem?? pierdlem i rzyglem
wiec daj teraz foto! jesli budujesz taka halastre to masz na pewno foto w tel i nie pierdol ze nie :D

Jak już wszystko będzie gotowe to pokaże :)

Gość wyszlem?? pierdlem i rzyglem
taa znajdziesz na necie i wstawisz ty glupia pisssdo teraz dawaj jak takas madra z postepow budowy

Żal wam że ja sobie wybuduje 3 piętrowy dom z marmuru który mi się nigdy nie zawali :)

Gość krups
denerwujesz tu ludzi ale nie chcesz wytłumaczyć dlaczego budujesz taki dom bliźniaczy , pytanie tylko dlaczego budujesz dom bliźniaczy , czyli z kim ? budowa takiego domu ma oczywiście sens, budowa jest tańsza o ścianę środkową ale dlaczego aż trzy poziomy ? no oczywiście, jeżeli warunki wody gruntowej są takie, że można budować w poziomie piwnicy to oczywiście warto piwnicę wybudować jeżeli ten dom ma być przeznaczony na działalność gospodarczą to warto wybudować taki duży, pokoje gościnne nad Bałtykiem lub w górach , czyli znakomita lokalizacja to ma sens ale jeżeli w takim wielkim domu na zaduupiu będziesz mieszkać tam gdzie wrony zawracają to szkoda kasy

Gość autorce szczena opadla po
ostatnim poscie? ktos madry jej napisal i dala sobie siana:D:D a co do zawalenia jesli sie zawali to bedziesz miala piekny pomnik marmuru od razu :D:D:D

Gość Tomek

Hej. My mieszkamy w blizniaku. Konczylem swoja strone ktora otrzymalem od rodzicow przez 3 lata. Wydalem na wykonczenie 0,5 mln zlotych i dopiero po wprowadzce poznalem swoja zone.    Jej niestety to nie odpowiada. Woli 50 m w brudnym bloku niz 400 m i marmury...