Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie filigranowe

zdecydowanie najbardziej podniecaja mnie

Polecane posty

Gość lubie filigranowe

seksualnie, kobiety niskie, o wzroscie 150-160 ale pod warunkiem ze sa szczuple, czyli jak na taki wzrost to napewno nie wicej jak 50kg, chociaz przy wzroscie 160 to raczej ze 45kg sa tu takie?

Gość aaosoos
masz zadatki na pedofila ;)

Gość dflfklfkslkfs;l
Są ale mają teraz leżakowanie.

Gość lubie filigranowe
dodam ze sam mam 183cm wzrostu, 16cm

Gość gvvvvvvvd
bo jestes ukrytym pedofilem boisz sie wysokich kobiet z malą latwiej bo czujesz sie odwazniejszy bo nie masz jaj tylko jestes tchorzliwym kmiotkiem powinienes wykorzystac to ze jestes wysoki i szukac sobie wysokiej reprezentatywnej prawdziwej kobiety a nie dziecko-kurdupelka poza tym na bank jestes zlosliwą niewyzyta babą ktora sie podszywa na forum bo ma coś z garem bo normalni faceci nie siedzą na forum babskim i to jeszcze tak zalosnym jak kafeteria

Gość aaosoos
gvd, ale pojechalas

Gość gvvvvvvvd
nie to ze mam cos do niskich kobiet, ale jaki normalny facet zaklada tu takie durne topiki? na kafeterii????? no sorry po prostu nie znosze tych babskich wrednych prowokacji

Gość lubie filigranowe
ehhehe nawet nie chce mi sie wdawac z wami w dyskusje glupie ci.pska

Gość oj wypraszam sobie
Ze ktos np jak ja ma 160 cm wzrotu i wazy 47 kilo to zaraz ze pedofilia..? Cholera mam meza 194 i 112 kg i jest nam razem najlepiej na swiecie,wiekszosc par moze tylko z zazdroscia popatrzec na nas i tyle..

Gość oj wypraszam sobie
I do tego jestem ladna..Mojemu facetowi zazdroszcza takiej partii,jak ubiore szplki to wygladam jak kobieta a nie jak kon na szczudlach !

Gość gvvvvvvvd
ku.r.wa znowu durne licytacje kafeteryjnych diw nie obchodzi mnie to ktore sa ladniejsze czy male czy wielkie w d.upie to mam napisalam to tylko wlasnie po to by jełopki nie podszywaly sie za facetow i pisaly kolejnych yeabnych topikow ktore wywoluja lawinę komentarzy z licytacją ktora to nie jest lepsza ja pie.r.dole jak dzieci z przedszkola

Gość do gvvvvvvvd
Napisales,ze autor ma szukac duzych kobiet a nie malych bo najwidoczniej jest niedowartosiowany i szuka dziecka nie laski..A powiem ci ze tutaj jestes w bledzie i to duzym..Bo jak facet jest nie dowartosciowany to wlasnie szuka wiekszych od siebie,zeby go dominowaly p,ozatym male jest piekne ,wiekszosc autorek i piosenkarek nie ma 163 cm wzrostu w kapeluszu,wiec nie pij do tego co nigdy nie bedzie ci dane..Napij sie usiadz ,pierdnij i odetchnij..Bo widac ze sie spinasz dzis niemilosiernie ! Wyluzuj jest niedziela !

Gość gvvvvvvvd
to niech autor liże rowa piosenkarkom co mnie to obchodzi??? skoro ktos ma prawo sie licytowac kto jest bardziej sexowny to ja mam prawo sie wku.r.wiac ten sam poziom czyli dno a moze ktos jeszcze tu popustaczy i sie pochwali jak 4latka jaka to ja nie jestem sexowniejsza od innych bo jestem niska/wysoka kur.wa jakby to zalezalo od czlowieka pfffffffffff ;p

Gość lubie filigranowe
gvvvvvvvd to niech autor liże rowa piosenkarkom co mnie to obchodzi??? skoro ktos ma prawo sie licytowac kto jest bardziej sexowny to ja mam prawo sie wku.r.wiac ten sam poziom czyli dno a moze ktos jeszcze tu popustaczy i sie pochwali jak 4latka jaka to ja nie jestem sexowniejsza od innych bo jestem niska/wysoka kur.wa jakby to zalezalo od czlowieka pfffffffffff ;p niech zgadne. masz 180cm wzrostu albo wicej. wspolczuje z calego serca

Gość gvvvvvvvd
tak! mam 245 cm zadowolony??? masz typowy to myslenia konia z klapkami na oczach to ze wku.r.wia mnie ten temat nie musi nic mowic o moim wzroscie ale oczywiscie juz trzeba dowalic typowy komentarz wlasnie teraz autorze obraziles wysokie kobiety. cieszysz sie z tego? ja bym chciala to widziec jak na ulicy sobie podchodzisz i do wysokiej laski powiesz- wpsolczuje ci - wugladasz jak szczapa czy cos tam, a do malej podejdziesz i powiesz - sorry ale wygladasz jak karzeł. powiesz tak? nie! ale na forum jak jestes anonimowy/a to sobie mozesz pouzywac co nie? normalny czlowiek nie chodzi po ulicy i nie obraza ludzi za to jaki maja wzrost/kolo wlosow/oczy itd bo wie ze to komus sprawi przykrosc i na co mu to. ale psychopaci forumowi nie rozumieja widocznie tego ty tez nie rozumiesz o co mi chodzi w dalszym ciągu wspolczuje to tobie prostoty z jaką funkcjonuje twoj gładziutki mózg

Gość I I I I I I I I I
gvv...- ty też masz jakieś urojone myśli i od razu wyzwalas autora od ukrytego pedofila

Gość Kasia 12lat
Ja jestem:) ale jeszcze rosne