Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r5gttg

Koniec związku i teraz niezły przypał

Polecane posty

Gość r5gttg

Byłem z dziewczyną przez siedem lat prawie.Nasz związek to był w sumie lekko toksyczny, ona ciągle się czepiała o wszystko a ja musiałem zapewniać.Zerwaliśmy parę razy tak na parę dni tylko ale zawsze wracaliśmy do siebie.Pewnego razu już nie wytrzymaliśmy i była wielka wojna przez co ona uciekła do starszego faceta i mieszkała z nim niecały rok.Mieliśmy kontakt i ja walczyłem o nią ale ona ciągle kłamała itp.Jak przejrzała na oczy to wróciła i daliśmy sobie szansę na naprawę, nic z tego nie wyszło bo ciągle jej wypominałem że z tamtym spała i tak dalej.Już o mało co to przebolałem to i tak było tak jak dawniej, wegetacja, wojna kłótnie i pierdoły itp W końcu oboje postanowiliśmy że odchodzimy i każdy z nas zajmuje się swoim życiem.Rozstaliśmy się w spokoju, nie w nienawiści i było ok.Mieliśmy fajny kontakt, ja pisałem do niej, ona do mnie itp Mnie było bardzo ciężko to też zawracałem jej gitarę o to czy wróci, czy będziemy razem itp Ona ciągle mnie zbywała i spławiała ciesząc się wolnością.W końcu jak powiedziałem sobie dość, ograniczyłem kontakt i na jej smsy odpisywałem tylko paroma słowami konkretnymi to się zaczęła wojna.Że się kurwię, że mam to co chciałem, że jestem chujem i pojebusem który nie wie czego chce w życiu.Mówię jej że to przecież ona się spotyka teraz z gościem którego ledwo co zna i na bank z sobą śpią więc niech się zamknie z takimi hasłami a ona mi na to , że tak wygląda ta Twoja miłość ??? No to jej mówię, zajebiście że się kurwisz z jakimś typem, mieszkasz chuj wie gdzie i masz do mnie problem ? tak wygląda ta Twoja miłość ? No powiedźcie mi coś bo zwariuję mam jej dość kompletnie ! jedzie mi po uczuciach i robi ze mnie debila a znamy się prawie 10 lat ja pierdole.

Gość zczymmaszprablm?
co sie tak unosisz podrzeczo?jedynie prawdol ,,jedzie ze po twoich,, a uczuciach to twoj problem

Gość asdasdsada
olej paszczaka

Gość terekuku apaapa
Oboje diabła warci.

ona chce cie odzyskac ale nigdy nie dotykaj po kims kobiety byla z toba poszla z innym sie pieprzyc a ty ja jeszcze dotykales ? gdzie twa godnosc - napisz jej e sprawa zakonczona i niech skasuje twoj numer

Gość taktik
"ona chce cie odzyskac ale nigdy nie dotykaj po kims kobiety byla z toba poszla z innym sie pieprzyc a ty ja jeszcze dotykales ? gdzie twa godnosc - napisz jej e sprawa zakonczona i niech skasuje twoj numer" A po co? Lepiej zaprzestać zupełnie kontaktu.

Zmień numer telefonu i zupełnie się od niej odetnij, najlepsze rozwiązanie. Z tego juz dzieci nie będzie.

Gość strasznie toksyczna laska
zmien numer i tyle to jakis jebany pies ogrodnika ;/ wspolczuje