Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaoligocka

problem pomozcie..

Polecane posty

Gość ulaoligocka

Sluchajcie, mam 27 lat i od pewnego czasu ogromny zal do swojej matki....Ona wyjechala za granice 10 lat temu, tam wyszla za maz i ma drugie dziecko. Ja zostalam z dziadkami. Wyjechala jak mialam 17 lat.... Dopiero od kulku lat uswiadomilam sobie, ze mnie skrzywdzila i porzucila... Gdyby teraz chociaz bylo inaczej, a ona prawie do Polski nie przyjezdza, a jak juz to z tym mezem i dzieckiem. Ja jestem na drugim planie, przynajmniej tak sie czuje... Wiele razy chcialam z nia porozmawiac, ale ona nie chce, twierdzi, ze niczego zle nie zrobila... No nie byla taka najgorsza dzwonila, wyprawila mi polowe wesela, ale jednak czuje sie opuszczona... Co o tym sadzicie?? Przesadzam????

Gość ulaoligocka
kiedy przychodzi wieczór, i robi się ciemno na dworze, zachwyt że zaraz zapale zaraz lampe stojącą z żarówkami firmy OSRAM doprowadzam mnie do ostrej biegunki i wymiotów :classic_cool:

Gość mieszanka dnia i nocy
fakt, opuściła cię, rozumiem ze czujesz się na 2 planie ale cóż, jestes już dorosła, przeżywanie tego nic ci nie da, tylko cię zatruje, po co? ciesz się z dobrych chwil bo życie ucieka

Gość ulaoligocka
powyzej to podszyw...

Gość ulaoligocka
czuje sie opuszczona, zastanawiam sie nawet czy nie zerwac z nia wogole kontaktu...

Gość ulaoligocka
halo, halo