Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena.a

ciaza

Polecane posty

Gość magdalena.a

niestety jestem w ciazy. miałam sie przeprowadzic bo dostałam nowa prace, ale sytuacja wszystko to skomplikowała. nie usune na pewno, nie chce tak bardzo miec dziecka, chociaz wiem ze juz moge nigdy go nie miec bo nie mam szczescie do facetow. nie jestem ani brzydka ani zła z charakteru, ale moj najdluzszy zwiazek trwal 4 miesiace. po prostu ja ciagle chce jezdzic podrozowac, nigdy sie nie ustatkuje, bo mam tak od wczesnych lat mlodzienczych. ale sprawa jest bardziej skomplikowana - z tym facetem spałam raz i jest to były narzczony mojej siostry. nie dlatego byly bo jestem w ciazy, o dziecku wiem tylko ja .po prostu jeszcze wtedy byl jej narzeczonym, a mnie nie wiem co sie stalo ze z nim spałam...i nie wiem powiedziec wszystkim rodzinie sisotrze jemu ze to jego dziecko, ten zwiazek i tak juz upadł. czy wkrecic rownie zalosne wytlumaczenie ze ojcem jest pan poznany podczas jednej z moich licznych podrozy i nie ma juz z nim konktaktu. była ktoras z was w podobnej sytuacji? uprzedzam: podszywy , wszelkie wmawianie mi jakas to jestem...nie maja sensu. nie oceniajcie mnie, tylko piszcie cos co wniesie cos do tematu

Gość magdalena.a
w każdy piątek w południe, słysząc skowytanie mojej sąsiatki - łosia bernadyńskiego odczuwam silną potrzebe oraz skurcze mojej pochwy :classic_cool:

Gość mieszanka dnia i nocy
0/10

Gość magdalena.a
podszywy...

Gość łosiaktosia
eee tam dziewczyno cokolwiek powiedz rodzinie wiedza ze cos tu nie tak jak chłopa stalego nie ma ;/ masz kontakt z tym ojcem prawdziwym? moze sie domysliz e to jego i dopiero bedzie szambo..w takim przypadku lepiej powiedz od razu wstyd!! podrozy sie zachcialo moze niebezpieczncyh a tu zabezpieczenie w lozku gdzie!! z narzczonym siostry?? on to szmata bo zdradzil kobiete ale ty!! z facetem siostry?? pamietaj ze DZIECKO JEST NIEWINNE

Gość magdalena.a
ten facet wyjechal. i moge to powiedziec siostrze chyba powiem bedzie zla ale to juz po wszystkim nie istnieje dla niej ten facet i dla mnie tez nie. nie moge tak zyc. przeciez zaluje tej jednej nocy a zabezpieczenie zawiodlo. bede miała synka i masz racje on nie jest niczemu winnyy