Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khhatastrophha

Zakochany

Polecane posty

Gość Khhatastrophha

Spotykałem się z dziewczynami, niektóry nawet bardzo mi się podobały ale nigdy nie chciałem się z nimi całować czy zrobić krok naprzód bo zwyczajnie nic do nich nie czułem, mimo tego że ja się im podobałem to ja nic nie chciałem bo nie czułem takiej chemii czy coś, mimo tego że znaliśmy się dobrze to czułem że są mi obce itp..Pewnego razu poznałem pewną dziewczynę i już na drugim spotkaniu poczułem motyle w brzuchu, chemia jak nie wiem co ! pocałowaliśmy się, głaskałem ją po włosach, przytulałem jak swoją największą miłość, jak byśmy się znali od co najmniej 20 lat.Niestety ona nic do mnie nie poczuła i do dzisiaj jesteśmy tylko zwyczajnymi znajomymi :( Ja cierpię bo czuję do niej wszystko a ona traktuje mnie jak kolegę.W życiu nie pomyślałbym że to tak może boleć.

Gość mebrne
bywa, nie byliście dla siebie przeznaczeni

Gość Khhatastrophha
z powodu narastających frustracji skradam się po zmierzchu w stroju batmana i kopuluję z kozami mojego sąsiada:(

Gość zeszyty są w biedronce w
w promocji .Kupiłeś? Jak nie to zapierdalaj ...a nie piszesz jakieś bzdury:O

Gość Khhatastrophha
Myślę że to było przeznaczenie.Poznałem ją na pewnym portalu w necie, napisałem do niej i się poznaliśmy.Na pierwszym spotkaniu było spoko, później kontakt nam się urwał bo widziałem że przez swojego byłego chłopaka usunęła swój profil, wywaliła numer.Kontakt urwał nam się na prawie dwa miesiące czasu, nic nie było wiadomo aż do czasu kiedy w sklepie zupełnie przypadkiem spotkałem ją jak robiła z mamą zakupy.Nie zagadałem do niej bo nie wiedziałem czy sobie tego życzy, jakimś cudem znalazłem ją na NK i napisałem a Ona mi odpisała że bardzo się cieszy i chciała się umówić na spotkanie.I tak się zaczęła nasza znajomość.

Do miłości jej nie zmusisz :o musisz się z tym pogodzić i zapomnieć 🖐️ rozejrzyj sie za kimś innym. To, że ją pokochałeś nie znaczy, że nie pokochasz innej ;)

Gość xenofobia
myślę, że tak, właśnie sama to sobie robię, mam dwie ręce, tak mówią, to pracuj ale za co, za wszy? jesienne kolekcje są naprawdę fajne, może powiem mu co o nim myślę