Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgfgddfgfgdfdg

mam 21 lat i chyba za dużo piję jak na kobietę

Polecane posty

Gość dfgfgddfgfgdfdg

Imprezuję w weekendy, najczęsciej jeden dzień, nie raz zadzdarzy się więcej, zalezy, teraz są wakacje to różnie. I potrafię na imprezie wypić np jak ostatnio 5 piw, i 2-3 banie. I najczęściej jak gdzieś wychodzę z koleżanką to piję kilka piwa, czy z 3-4 drinki. Teraz w tyogdniu czasami spotykam się z przyjaciółką i np ostatnio we dwie wypiłyśmy 0,7 l ale pijąc drinki. Czy to dużo jak na kobietę?

Gość xenofobia
no tak, tak jakby, zawsze tak myśle ale oni mówią, że ta sukienka nie jest modna, nie wiem nic o tym człowieku, boli mnie tylko że tak na mnie patrzy

Gość plasujesz sie w sreedniej
ja tez na impreach pije 4-5 piw, wodki nie lubie, whisky czasami, to wtedy tez kilka drinow wyjdzie rekordowo wypilam 0,5 l wodki, ale to dawno i niewiele pamietam:D w ciagu dnia wypilam 10 piw, ale to tez przez wiele gfodzin

Gość frghdfhddghf
ja mam 22 lata i piłam niedawno podobnie.. Teraz w tyg nie piję za dużo, żeby nie powiedzieć wcale, bo pracuję (mam własną działalność gospodarczą) i nie mogę być "wczorajsza" w kontakcie z klientami. Ale za to w weekend zdarza się że nie trzeźwieję i dwa dni :O 🖐️

Gość xenofobia
myślę, że tak, właśnie sama to sobie robię, mam dwie ręce, tak mówią, to pracuj ale za co, za wszy? jesienne kolekcje są naprawdę fajne, może powiem mu co o nim myślę

Gość ujjjjj
18:26 frghdfhddghf - robisz tipsy czy kolczyki z modeliny?

Gość vjakvandetachyba
nie no luz ja ze swoja dziewczyna wypijałem 0.7 zawsze razem raz się litr zdażył nawet...

Gość dfgfgddfgfgdfdg
podnoszę:P

Gość dfgfgddfgfgdfdg
up

Gość kjjjjjjj
Ja nie piję w ogóle. I wkurza mnie to potępienie w oczach innych, bo pić trzeba i wypada, inaczej się jest sztywniakiem...alkohol nie jest mi do niczego potrzebny, nienawidzę mieć stępionego i nietrzeźwego umysłu. A odpowiadając na Twoje pytanie, oczywiście, pijesz za dużo.