Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia164

Dojeżdzanie??????????

Polecane posty

Gość kasia164

Witam, proszę o radę otóż moi rodzice mają duży dom w którym mogą pomieścić spokojnie 3-4rodziny. Znajduje się on 80 km od dużego miasta, gdzie łatwiej byłoby mi znaleźć pracę. W przyszłym roku planujemy wziąć ślub i mamy dylemat. Mój narzeczony obecnie pracuje w tym dużym mieście, w tym rroku dostał umowę na stałe, lecz nie wiąże równocześnie przyszłości z tą pracą. Ja natomiast we wrześniu ukończę studia dzienne i będę dopiero szukać pracy. Mam dylemat,czy mieszkać w tym dużym mieście, może dostalibyśmy kredyt na małe mieszkanie, ale nie koniecznie bo narzeczony starał się rok temu i dostał odmowę, wiec możnabyloby wynajmowa, ale za bardzo nam się to nie widzi,gdyz jest to tak samo drogie i nieoplacalne przedsiewziecie. Staramy sie szuakc oboje pracy na miejscu ,tu gdzie dom rodzicow, narazie bez skutku. chcielibysmy tak naprawde zamieszkac jednak w domu rodzinnym z kilku powodow: szkoda tak duzego łądnego domu marnowac, rodzice sa ludzmi starszymi i trzeba im pomagac w prowadzeniu tego domu, poza tym nie przepadam za duzym miastem. dylemat jest taki,czy mamy stad oboje dojezdzac do pracy te 80 km dzien w dzien w 2strony i meiszkac w tym domu,czy meiszkac w duzym miescie. Dodam, że nie mamy dzieci i oboje mamy po 24 lata. Bardzo proszę o doradzenie mi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować