Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saguaroW

Pomóżcie ją rozkminić

Polecane posty

Gość saguaroW

Dziewczyna mojego brata ostatnio coś się za bardzo do mnie przymila. Mówi że go kocha itd ale wciąż się na niego żali a że on ugania się za byłymi i ogóllnie ma ją w doopie. Czuje to że ona coś do mnie tylko teraz nie wiem czy ona chce wzbudzić w nim zazdrość czy po prostu coś do mnie czuje. Bo jeśli ta druga opcja to przepraszam ale ja nie zrobię takiego świństwa bratu i nie ukradne mu dziewczyny. Zresztą wszystkie dziewczyny z którymi był po pewnym czasie stają się dla mnie jak siostry i przestaje czuć do nich pożadanie. Co myślicie o tej sytuacji?

Gość sdtgtgsgt
olewać ją i tyle.

Gość saguaroW
No tak robie cały czas, ale sygnały są jednoznaczne. Nawet chciała żeby z nią poszedł na piwo, ale się wymówiłem. Tylko co ona tak naprawde do mni czuje?

Gość sdtgtgsgt
A skad mam wiedziec co czuje? Jak cie tak to trapi to zapytaj ją.

Gość saguaroW
Tak i co jeszcze? Nie zapytam jej bo mam to mi nie zależy. Jak zechce to sama powie.

Gość evergrrreen
a co, to juz na piwo nie mozesz isc? od kiedy chodzi sie na piwo jedynie ze swoja miloscia? nie mozecie isc jako kumple?

Gość Misrotka
Albo próbuje się zakolegować, albo może pogrywa i chce, żebyś jak coś będzie nie tak, doniósł jej na brata.