Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puste mam tylko kieszenie

Kiedy ostatnio miałaś na nogach szpilki?

Polecane posty

Gość puste mam tylko kieszenie
Miejsce na zapoznanie dobre jak każde inne, a prawiczki na takich tematach nie bywają. Ja jestem starym erotomanem ale z odrobiną wyczucia i smaku :classic_cool:

Gość takie tam duperele
Zdjęłam jakąś godzinę temu :) Nie wyobrażam sobie noszenia innych butów bo w płaskich czuję się jak własna babcia. A w szpilkach seksownie, uroczo i kobieco :) No i szpilki ujmują jakieś 5 kg wizualnie z sylwetki! I nie mają nic wspólnego z rozumem :D

Gość blon dyn ka
Wczoraj:) uwielbiam je nosic

Dobre pytanie! Ostatnio się zastanawiałam, czy szpilki w upalne dni nie wyglądają źle na zmęczonych nogach. I czy na pewno są odpowiednim obuwiem do spacerów po mieście?;) Zawsze trochę mi żal stóp kobiet, które przy wielkim upale męczą się jeszcze w niewygodnym obuwiu. Za to wieczorami, na szczupłych nogach, szpilki wyglądają pięknie i dodają kobietom kobiecości:).

Gość takie tam duperele
Noszę je także w upał bo nogi mi nigdy w życiu nie spuchły choć mam już swoje lata :D

To masz fajnie:). Ja czasem widzę, jak dziewczyny się męczą w niewygodnych butach chodząc po mieście, czy po sklepach. Ja mam szpilki na specjalne wyjścia. Ale wiem, że są kobiety, które z wysokimi obcasami się nie rozstają.

Uwielbiam szpilki. Póki co to nie stac mnie na te od Louboutin-ego ale często kupuje w Venezia. Jednak kobieta w szpilkach to sexi kobieta!

Gość ostatni raz miałam wczoraj
dzisiaj nigdzie nie wychodziłam