Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniczkaaaa

Inaczej wyobrażalam sobie życie

Polecane posty

Gość doniczkaaaa

Jestem w zwiazku z chlopakiem ktorego kocham. Jestesmy razem 4 lata. Mieszkamy razem. Ostatnio zaczelam sie zastanawiac co dalej.... Nie widze zadnych perspektyw na zakup wlasnego mieszkania... Mieszkamy ze znajomymi na stancji. On ma zupelnie inne plany na przyszlosc niz ja...chce zupelnie czegos innego... Co robic .. ?

Gość katalonka ble ble
Ty w prawo - on w lewo. Pod rękę dalej nie da się iść.

Gość ewqqewq
a jakie on ma plany? a kredyt i kupienie mieszkania nie wchodzi w gre?

Gość doniczkaaaa
mam na oku starszego z mercedesem i mieszkaniem ale rozwod musze wziac a to trwa a tamten nalega

Gość doniczkaaaa
Nie bo oboje mamy umowe zlecenie... On chce wrocic do miasta rodzinnego tam chce pracowac i zyc < male miasteczko brak perspektyw na lepsze jutro, ciezko z praca> mowi ze teskni za rodzina i znajomymi... ja bym chciala podrozowac, zyc spontanicznie ja bym chciala zyc w wawie albo jechac gdzies za granice... Kocham Go bardzo dlatego to takie beznadziejne...

Gość fdfdffgghfgdfdf
nigdy nie zrozumiem takich szmat, ale 4 lata dobrze ci z nim bylo i dupy mu dawalas? :O

Gość doniczkaaaa
Nie bo oboje mamy umowe zlecenie... On chce wrocic do miasta rodzinnego tam chce pracowac i zyc < male miasteczko brak perspektyw na lepsze jutro, ciezko z praca> mowi ze teskni za rodzina i znajomymi... ja bym chciala podrozowac, zyc spontanicznie ja bym chciala zyc w wawie albo jechac gdzies za granice... Kocham Go bardzo dlatego to takie beznadziejne... i trudne... czuje ze stoimi na rozdrożu...

Gość doniczkaaaa
ten moj z mercedesem tez ma umowe zlecenie , kurwa ale ja mam szczescie

Gość doniczkaaaa
pls.. daj luz.. nie podszywaj sie