Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastiannnn3

Moja kobieta i jej wielka miłość

Polecane posty

Gość sebastiannnn3

Otoż ona kiedys bardzo kochała pewnego faceta(dowiedziałem sie od jej kolezanki)Kochała go obsesyjnie a on jako ze brzydki zakompleksiony i z zaburzeniami..sie tym dowartościowywał..nie chcial jej znać bo wymyslil sobie ze go zdradza albo napewno zdradzi...Zerwał z nia kontakt i zablokował swoją galerie na nk zeby nie mogła sobie na niego patrzec..Bo ona robiła to co wieczór..Mineły trzy lata od tego wydarzenia..Ona zapisała się do klubu na nk suasha...I on byłw jej klasie...Ona wklejła swoje zdjecia z wyjazdów sportów itp...i dzień po tym jak ona zapisała się do tego klubu na nk(do jego klasy)on odkrył swoją galerie!!!Tak jakby specjalnie...chciał jej pokazać przypomnieć,bo zobaczył wjej galeri że jej sie fajnie zyje...Dziwne że zrobił to dzień po tym jak ona wklejła foty i pokaząła się w tej klasie...2 lata miał zablokowaną galerie

Gość sebastiannnn3
?

Gość sebastiannnn3
ok...ale nie powiesz mi ,że to nie jest zbieg okolicznosci:O

Gość d gugggg
ja mysle ze oni sie kochaja. pogadaj z dziewczyna moze ci powie. jak to czytam to tak jakbym czytala o sobie, ja tez kiedys bylam tak obsesyjnie zakochana w kims, i oszukiwalam chlopakow z ktorymi bylam ze to ich kocham a to byla nieprawda. w koncu po 2 latach ten facet w ktorym bylam tak zakochana i ktory tez czasami robil mi na zlosc zaprosil mnie do kina i o tego czasu jestesmy razem.kochamy sie. wiec ona cie nie kocha ,pogadaj z nia

Gość sebastiannnn3
on jej nienawidził pdoobo wyzwał ją od najgorszej i zakakazał kiedykolwiek odzywac sie do siebie...wiec nie wiem...Nawet policją ja straszył i nie chcial miec znia nic wspolnego..Dziwie mnie wiec fakt,ze jak zobaczyl jej foty z wyjazdów na ktorych jest szczesliwa wypoczeta itd...to odblokowal swoja galerie..Tak jakby chcial jej namieszac i znow sie dowartosciowac

Gość sebastiannnn3
..

Wiesz, może emocje trochę opadły i już facet nie odczuwa potrzeby okazywania swojej niechęci przez neta.

Gość sebastiannnn3
ale nikt nie mowi o niechceci po co odkryl galerie akurat wtedy gdy ona dała foty i zapisałas sie do tego klubu przypadek?:O

Nie jestem pewna jak działa NK, ale czy po prostu z racji bycia w jednej klasie nie odblokował jej profilu?

Gość d gugggg
aa chyba ze tak . to poprostu niech ona go nie oglada i tyle. niech go zablokuje na nk i problem z glowy jesli juz go nie kocha to zrobi to

Gość sebastiannnn3
on ją zablokował dawno....i nie odblokował. ale ona kiedys podobno zakladala inne profile i zawsze do niego zaglądała... Mm wrazenie,że pozazdroscił jej szczescia patrzac na jejfoty dlatego odblokowal swoją galerie w tym samym czasie....zeby jej namieszac i zeby odzylo...przypuszczam ze i tak jej nie chce ale namieszkac lubi...

Gość sebastiannnn3
najzabawniejsze ze on jest brzydki jak noc listopadowa(i nie mowie tego dlatego,ze to jej były)jest naprawde paskudny a ona jest bardzo ladną kobietą:o

Gość sebastiannnn3
łu

"brzydki jak noc listopadowa" ?? ty chyba dziewczyna jestes bo nie sadze zeby chlopakowi az tak obrazliwy epitet na temat wygladu do glowy przyszedl..

Gość sebastiannnn3
hehehe słucham??kobiety potrafią o wiele dobitniejszych sformuowan używac

Gość xxxx___
Moorland ---> mnie też to przeraża:)

Gość sebastiannnn3
5

Gość retusz zdjeccd
fd- ggguugggg- a przez te 2 lata Ty albo on mieliscie kogos innego? odzywaliscie sie do siebie czy nagle isie odezwał?