Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_

Dlaczego faceci są tacy płytcy?

Polecane posty

Gość taka_jedna_

Czy nie ma już porządnych facetów którym nie zależałoby tylko na seksie? :( Dlaczego traktują dziewczyny tak przedmiotowo? Dlaczego widzi się pełno pustych lasek które są zajęte a normalne dziewczyny są same?

Gość Le Nin
Wy tez lecicie tylko na przystojniakow.

Nie rozśmieszaj mnie. Tutaj nawet jest wielu porządnych facetów, którzy nie mieli dziewczyny. Wy lecicie na kurwiarzy po prostu, a porządnych nie zauważacie.

taa ..loosie ma racje zadne wrazen laski rzucaja sie w ramiona poyebow

Gość niepłytki facet
ja jestem normalny przystojny wysoki i mam "dużo pod kopułą" nawet moja była mi raz powiedziala że jestem jakis inny od niich facetów bo jak z nią chodzilem na początku to nie robilem wszystkiego zeby ją do łóżka zaciągnac a zalezało mi bardziej na wsponym spedzaniu czasu, i poznawaniu siebie. Proszę nie pisz ze tacy faceci to wymarły gatunek bo sie mylisz i to bardzo, ja jestem domatorem mam wiele pasji lubie czytac, oglądac dobre kino, ale nie łaze po dyskotekach ani klubach a ty facetów pewnie tam szukasz, wielu fajnych jest wolnych ale ni maja mozliwosci poznac bo jest ciezko

Gość belerofront..
może te "normalne' traktują facetów na dystans i maja zbyt duże wymagania a po za tym co wg ciebie oznacza "normalna kobieta"?

Gość LDZ
Tacy jesteśmy, na jakich jest zapotrzebowanie na rynku;)

faceta trzeba trzymać trochę na dystans ten dystans , to dystans faceta do Ciebie - a nie Twój do faceta.....:P

Gość ona chciała powiedzieć
"na smyczy" :D

Gość belerofront..
to co z tą "normalnością"? :)

Gość jaPO
są normalni faceci :) ja mojego męża znałam 4 lata (kumplowaliśmy, a nawet można rzec, że przyjaźniliśmy się) nim do czegoś między nami doszło (pocałunek) i on nie chciał się ze mną kochać, nic nie prowokował, a szczerze powiem, że ja chciałam, ale nie naciskałam, i potem mi powiedział, że nie chciał, żebym pomyślała o nim coś nieodpowiedniego, np że chce mnie tylko wykorzystać, że tylko na tym mu zależy, bo już wtedy był pewien, że bardzo mnie kocha i chce spędzić życie ze mną :) musisz poczekać aż spotkasz tego idealnego, normalnego faceta, który będzie myślał głową, a nie główką ;)