Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinamika

Jak zareagują chłopcy na jedyną dziewczynę w klasie?

Polecane posty

Gość karolinamika

Idę po wakacjach do technikum mechanicznego i jestem jedną dziewczyną w klasie. Nie było mnie na spotkaniach poznawczych bo dopiero wczoraj wróciłam z Serbii gdyż byłam u rodziny mamy. Dzisiaj dowiedziałam się że jestem jedyną dziewczyną w klasie i boję się jak na mnie zareagują chłopacy. Boję się że mnie wyśmieją czy coś. Ps. Tylko z jednym chłopakiem chodziłam do przedszkola, a tak to nikogo nie znam.

Ja byłam jedyną dziewczyną w klasie. W sumie fajnie było tylko na wfie miałam szybku kurs grania w noge :O

Gość kasandrazkaskiem
12skizto - to dobrze że mam zwolnienie z wf-u :D

Myślę, że będą sie na Ciebie ''napalać''. Czasem chodziłam do samochodówki bo mialam tam interesów pare i ciągle ktoś patrzył, gwizdali i tak dalej :) Jeśli lubisz zainteresowanie płci przeciwnej to będzie fajnie.

Gość kasandrazkaskiem
jestem raczej cicha ale miło by było :D szczerze to się boję no ale cóż, 4 lata zlecą, może z jakimś typem u boku :)

Mój brat chodzi do samochodówki i ma chyba w szkole 2 dziewczyny. Profesorowie starają się im pokazać, ze kobiety się do tego nie nadają. Podobno mają BARDZO ciężko, ale mam nadzieje, że w twojej szkole będzie inaczej. Powodzenia!

Gość rosporczakkkk
Myślę że powinnaś sobie to przemyśleć ... sprawdź najpier co to jest gangbang.

Gość kasandrazkaskiem
mój tata chodził tam do szkoły, potem sam w niej uczył (nie uczy od 10 lat), więc pewnie po nazwisku mnie poznają tylko nie mam pojęcia jak zareagują hm...

'profesorowie' :D :D :D uwielbiam męskie towarzystwo, na Twoim miejscu byłabym szczęśliwa :)

Gość idziesz tam dla szpanu
czy serio interesują cię takie rzeczy?

Gość kasandrazkaskiem
jestem 'w miare', zależy od gustów, uważają że jestem 'trochę bardziej niż przeciętna' ale zdecydowanie nie niezwykle atrakcyjna

Gość kasandrazkaskiem
idę tam gdyż wydaje mi się że pasję do samochodów odziedziczyłam po tacie, lubię to robić i często pomagam w warsztacie

Gość fhfs
królik widac ze lubisz obrabiac palki

Gość jkdsdfsj;dfjlkgfhfg
Będziesz ich księżniczką!! Możesz być pewna, że będzie super:P O ile jesteś atrakcyjna:P Ja tak miałam:P

Gość kasandrazkaskiem
Miało być "lubię to robić w samochodzie" .

Gość kłaku ze swetera 25
A ja myślę że wezmą Cię za szurnietą dziewuchę, która jest rozpieszczona i chciała coś udowodnić. Poza tym, że nauczyciele będą Cię zwalczać to koledzy będą Cię traktować jak obiekt seksualny. W takich szkołach na widok kobiety bydło ryczy z zachwytu - współczuję.

Gość jasne jasne
będą srać na ciebie i wezmą cię za paszteta na laski ze swojej klasy nikt nie patrzy zresztą to dzisiejsze gimgówno to pożal się

Gość będą cię traktować jak nic
a u nauczycieli będziesz miała przerąbane. Co drugie słowo jakie będziesz słyszała to cipa dupa kurwa chuj i ciągłe zachęty na papieroska tam będa pluli ci pod nogi charami i melami. Dziewczyny cisną się do takich szkół bo chcą poczuć się jak księżniczki ale to idzie w drugą stronę

Gość buraczekk
zalezy na jakie osoby trafisz, nie ma co generalizowac wszedzie zdarzaja sie glupki jak i wspaniale osoby;)

Gość rosporczakkkk
Zapewniam Cię, że jak księżniczka się nie będziesz czuła.. chyba że w tej kategorii mieszczą się grubiańskie zaczepki, gwizdy, ciągłe aluzje i docinki. Szczerze współczuję to co zrobiłaś to nie odwaga tylko głupota. Chyba, że nie masz godności i jesteś łatwa to zniesiesz seksizm i dyskryminazje i będziesz się cieszyła że zewsząd na Ciebie srają.

Gość rosporczakkkk
Zapewniam Cię, że jak księżniczka się nie będziesz czuła.. chyba że w tej kategorii mieszczą się grubiańskie zaczepki, gwizdy, ciągłe aluzje i docinki. Szczerze współczuję to co zrobiłaś to nie odwaga tylko głupota. Chyba, że nie masz godności i jesteś łatwa to zniesiesz seksizm i dyskryminazje i będziesz się cieszyła że zewsząd na Ciebie srają.

Gość pliiishelp
moze lepiej isc do 'koedukacyjnej' szkoly a potem na studia na mechanikę a na studiach to inaczej, bardziej inteligentne i nieco bardziej kulturalne towarzstwo. tam na pewno beda cie traktowac jak ksiezniczke a w technikum dla facetow?? hmm.. ja bym sie nie odwazyla bo musialabym sie tam wsrod nich zmienic na chlopczyce by traktowali cie jak rowną a nie jak obiekt seksualny. mi by brakowalo psiapsiółek i dziewczynskiego towarzystwa.. zresztą zobaczysz jak bedzie. jakby co to zawsze mozesz zmienic szkole takze sie nie przejmuj :)

Gość pliiishelp
a tak mi sie przypomnialo.. czy kasia cerekwicka nie chodzila do technikum mehcanicznego? pamietam cos mowila o tym kiedys.. i jakos żyje i ma sie nadzwyczaj dobrze ;p

Gość idź lepiej na politechnikę
coś związanego z mechaniką tam będzie sto razy lepiej a tak za flirt będą uważali strzelanie ze stanika czy z majtek :O

Gość kasandrazkaskiem
o tak masz rację !! mówiła o tym jak występowała w szansie na sukces :) szczerze to mnie wystraszyliście ! :( nie wiem sama co powinnam teraz o tym myśleć. myślicie że gdybym wybrała budowlankę - byłoby lepiej ? bo w tym technikum tam najmniej osób idzie i są 2 dziewczyny które nawet znam. jak myślicie, mogę jeszcze coś zrobić? ale budowlanka to już nie mechanika .... no ale jak jest tak jak mowicie to wole przemyśleć wszystko jeszcze raz i moze jednak zamienic

Gość szpan na maxx
No przeciez jej tatus tam uczyl 10lat temu wiec bedzie miala fory u "profesorow" (o ile ci co go znali jeszcze tam ucza), a poza tym jest "troche bardziej niz przecietna" wiec kazdy bedzie latal za nia z wywalonym jezorem.

Gość rosporczakkkk
Kobieto co to za pomysł w ogóle żeby iść do technikum o typowo męskim profilu? Co Ty chciałaś udowodnić niby... będziesz w szoku obiecuję Ci, że poziom chamstwa z jakim się spotkasz przerośnie wszystko czego się obawiasz. Młodzież pogimnazjalna z wielkimi wyobrażeniami na temat swojej dorosłości i męskości będzie Ci umilać życie. Współczuję tych wszystkich poniżeń.