Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martussx

pomóżcie

Polecane posty

Cześć. Chciałam was się poradzić, ponieważ nie wiem co mam już robić. Mój chłopak z którym jestem ponad rok codziennie pije piwa. Prosiłam go aby przychamował troche ale bez skutku. Dodaje, że mój ojciec jest alkoholikiem i nie chce żeby moje dzieci też miały ojca alkoholika. Nawet gdy pyta się mnie czy może wypić piwo i mu nie pozwalam to on i tak robi co chce. Już nie wiem co robić! :-( doradźcie! proszę!

Gość kłaku ze swetera 25
Jeśli codziennie pije to znaczy, że ma problem z alkoholem i prawdopodobnie szykujesz sobie powtórkę z rozrywki. Skoro wie, że to dla Ciebie ważne i zna motywy Twoich próśb to znaczy, że ma w osie Twój strach i uczucia. Rzuć palanta błagam nie niszcz sobie życia.

Gość jalaaaaa
nie chcę Cię martwić ale skoro nie liczy się z Twoim zdaniem już teraz to naprawdę zle to wróży.Tym bardziej że już wiesz jak to jest mieć ojca alkoholika

Kazałam mu wybierać ja labo alkohol. Poskutkowało na jakiś czas lecz znowu się zaczyna to samo.

ile piwów dziennie wypija ? I jak sie po tych piwach zachowuje, jest pijany czy jaki w stosunku do ciebie i otoczenia ?

Gość taka ta czarna
kopnij Go w doope.Stać Cię na lepszego

Gość bury kot
Współczuję Ci. Lepiej się zawczasu odkochaj, bo jeśli on nie chce z tym nic zrobić, to nie czeka Cię z nim szczęście...

To zależy. Niekiedy wypije 3 na dzień a niekiedy przeważnie w weekendy potrafi wypić około 8. Jak jest pijany traktuje mnie tak samo, tzn. mówi mi że mnie kocha, nawet przeprasza lecz jednak chce tylko żeby przestał tyle pić.

Ciesz sie ze spirytusu nie wali. Jak zachowuje sie tak samo, normalnie to w czym problem. Jak lubi piwo to bedzie dalej pił.

Boje się, że za pare lat będzie naprawde uzależniony od alkoholu... Jeśli już nie jest.

Rzuć go ,tym bardziej ,że piszesz ,że Twój ojciec jest alkoholikiem i nie chcesz tego fundować swoim przyszłym dzieciom. Poza tym, jeśli Cię nie słucha i nie liczy się z Twoim zdaniem to może być później coraz gorzej.Dla mnie to brak szacunku,co z tego ,że "kocha" jeśli nei szanuje??

Gość kłaku ze swetera 25
Dobrze laski gadają nie zastanawiaj się tylko zerwij. Grasz o swoje przyszłe życie kobieto. Za wysoka stawka, żeby wierzyć że ktoś się poprawi, albo zmieni. Może być tylko gorzej. Pozdrowienia dla wszystkich abstynentów, którzy kochają swoje kobiety.

Banda od narzekań :O Tak świetny powód, ze lubi sobie wypic piwo. Tak zerwij. To świetne, wychowywać sie bez ojca. A w innych kwestiach liczy sie z twoim zdaniem ? Pomińmy kwestie piwa.

Aha wy nie macie jeszcze dzieci ? Piwo to męski świat, na niego działą neutralnnie wnioskując po twoich wypowiedziach. Ja problemu nie widzę. Wiadomo lepiej by było jakby pił herbatę :)

Nie chce żeby w ogóle nie pił tylko żeby troszkę ograniczył. Bo codziennie to jednak przesada.