Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co dzisiaj porabiacie

Polecane posty

Gość puste mam tylko kieszenie
Poluję na zgrabne i chętne do romansu dziewczyny :classic_cool:

Gość janusz z bydgoszczyy
no to kladz sie do spania bo jutro lecisz do roboty na 12 godzin na kase za najnizsza krajowa kuuurwo bez wyksztalcenia! nie chcialo sie uczyc to masz co masz! ty - pularda do tego chlopak po ohp i niedlugo dzieciak!

pije drinka,tesknie jak cholera i zeby nie napisac znow do niego tfffórczego maila zaraz pojde szukac jaśka i lulu spac:classic_cool:

pije drinka,tesknie jak cholera i zeby nie napisac znow do niego tfffórczego maila zaraz pojde szukac jaśka i lulu spac:classic_cool:

Gość i know ive been a bad person
siedze w pracy i pije kubusia marchwiowo bananowo jablkowego ^^

Gość fnmeewrl;wq
właśnie obejrzałam sobie kandydatki do Miss Universe i ...zastanawiam się po jasną cholerę nasza Rozalia taka ruda się zrobiła na głównej stronie gdzie są prezentowane uczestniczki??? ona była blondynką a teraz jak lisica wygląda blee.....

Gość jennifer8787********
sram wam do ryja 🖐️

zayebista chata Jen...pogratulowac 🌻 jak sie urzadzisz zapros nas na drina ;) grzeczni bedziemy :) rano posprzatamy :) a tak na serio jako mieszkanka wynajmowanego w bloku zazzdroszcze i zycze milego uzytkowania jak juz bedzie ;)

Ja od dzisiaj jestem właścicielką małego sznaucerka :) zupełnie niespodziewanie. Mam nadzieję że jakoś dam radę pogodzić studia, opiekę nad dzieckiem i opiekę nad psem :) męża nie liczę, jest dorosły i może sam sie sobą opiekować :p

Gość do jennifer8787***
jesteś ładna, ale sprawiasz wrażenie pierdolniętej :( leczyłaś się kiedyś? :D

Gość do jennifer8787***
nowa fotka, już jesteś średnio ładna :) a dom jest tragiczny ;) bez piętra nie przeżyjesz :D

jak to w życiu ..u mnie ciężki rok się zbliża obora licencjatu odłożona na po wakacjach a nic przez wakacje nie zrobiłam w tym kieruku ,miałam się podszkolić jezdzić autem(prawko mam) ale też mi się ie chciało ,mała do przedszkola ...i ta okropna jesień coraz bliżej:(

tiaaa jestem brzydka jak noc a dom jeszcze brzydszy na prawdę myslicie że ja sobie coś robię z waszego komentowania?;) nie bądzcie smieszni

Gość do jennifer8787***
parterówki to budżetówki, dobre na jakiś klub albo agencje towarzyską :) zajmujesz się tym? :D

mojego faceta przeniesli, przez co ja nie mam na codzien srodka transportu, zmienilismy samochod a nie sprzedalismy starego i tak stoi.. a z dobrych wiadomosci to zwrocili mi po 2 latach moj nadplacony podatek co mi starczy na zajebiste wakacje dla nas, ale wydam raczej na sukienki :P

Gość fotomontazjenny
Czy wy jestescie slepi i nie widzicie ze to zdjecie przy domu Jenny to zwykły fotomontaz...? Przeciez to widac golym okiem ze się wkleiła do czyjegos domu... hahahah

Gość dziewczyno o co ci chodzi
buahaha jaka fotka :D

hehe ja też zamiast na wakacje odkladać to wolę na ciuchy przepier...;) no to masz fajnie ,nie ma co narzekać .Kiedy się widzimy? do pomarańczki daruj sobie;) parterówkę buduję bo raz że mam duża działkę a dwa nie podobają mi się piętrówki ze skosami

Gość dziewczyno o co ci chodzi
fotomontarz of kurs bo stoi w cieniu a o jej wlosy odbiaja sie promienie słoneczne :D co za debil :D