Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronkaa__aaaaa

Sex na 3 randce ???

Polecane posty

Gość Weronkaa__aaaaa

Myślicie, że to za szybko??

Gość LittleMe
Haha a ile dziecko Ty masz lat?

Gość monia555555555
jak dla mnie to za szybko ;p bo 4 juz może nie być

Gość zależy od faceta
jeśli jest normalny i mu zależy, jest między wami chemia i jesteście dorośli, to nie widzę przeszkód. natomiast jeśli to koleś z cyklu poderwać, zaliczyć, olać to zdecydowanie za szybko o ile w ogóle powinnaś z takim iść do łóżka. i pomyśl sobie jeszcze o tym, gdybyś z każdym poznanym facetem szła do wyra na 3 randce, to jaki miałabyś przebieg?? :P

Gość monia555555555
jest pytanie to jest odpowiedź. denerwują mnie takie osoby co odpowiadają jakims durnym tekstem : w dodatku pytaniem na pytanie.

Gość ja takich co znimi
trzeba chodzic, żeby poruchac nie uznaję

Zrób to wtedy, kiedy poczujesz, że jest odpowiedni moment, nie przejmuj się cudzą opinią :P

Gość Złota_Lilia90
pomyśl sobie jeszcze o tym, gdybyś z każdym poznanym facetem szła do wyra na 3 randce, to jaki miałabyś przebieg?? Z ust mi to wyjąłeś/aś.

Gość taki jeden 27
jeśli jest normalny i mu zależy, jest między wami chemia i jesteście dorośli, to nie widzę przeszkód Ja nie wiem moze się nie znam jako facet ..ale jak Ty chcesz niby uznać że facetowi zależy już na 3ciej randce ;)...oświeć mnie

Gość Weronkaa__aaaaa
Odzywam :P Kurcze no tak jesteśmy dorośli. Wydaje się, że coś więcej z tego będzie. Oboje jesteśmy po przejściach. Nic nie poradzę na to, że on tak na mnie działa....

Gość Złota_Lilia90
A czemu nie możecie trochę poczekać? Stanie się wam coś? Ja uważam, że lepiej smakuje to na co trzeba poczekać.

Gość Weronkaa__aaaaa
Ludzie :O czemu od razu kurwa??? :O bez przesady.... Owszem to jest 3 randka ale znamy się dłużej :P mamy ze soba codzienny kontakt telefoniczny i skype. Coś mnie do niego ciągnie. I wiem, że to nie jest facet, który tylko wyrywa na sex. To dojrzały mężczyzna. Owszem sex w związku jest dla niego ważny tak samo jak dla mnie :P

Mi czasem lepiej smakuje, a czasem się odechciewa :P Ja idę z facetem do łożka, gdy mam na to ochotę i nie zastanawiam się, które to spotkanie.

Gość belerofront..
weronka, nie przejmuj się opiniami prawików, bo wypowiadają się o rzeczach, o których nie maja pojęcia, jeżeli go znasz i masz na to ochotę to nie widzę problemu, myślę że 3 randka jest akuracik, nie wyjdziesz na "łatwą" ani na "dziewicę":)

Gość belerofront..
fwjsbooh, bravo, tak trzymać :)

Gość taki jeden 27
jak go znasz dłużej już jako człowieka to inna sprawa zupełnie ...z resztą sama powinnaś wiedzieć kiedy.

Gość Weronkaa__aaaaa
Cieszą mnie ostatnie odpowiedzi :D Mam na Niego straszną ochote :D

Gość belerofront..
a zatem do dzieła:) seks jest dla ludzi i czerpania z niego przyjemności ana pewno nie powinien być karta przetargową :O

Rób, co Ci serce podpowiada. Czasem przeraża mnie to, że niedługo nawet pocałunki przestaną być spontaniczne i zaczniemy się zastanawiać, czy już można, czy to już czas? Co on/ona sobie o mnie pomyśli?! Tak naprawdę jak trafi na siebie dwoje dojrzałych ludzi - to nie ma tego typu dylematów;). Jeśli uważasz, że to właściwy moment i zrobisz to w zgodzie ze sobą, to nie przejmuj się stereotypami.

Gość Weronkaa__aaaaa
he he to bedziecie muili troche poczekac :D bo to dopiero w srode :D

Gość kafetriusz85
Mi się tam nie spieszy, a temat dodaję do obserwowanych.

Gość doktor no
a jakie to ma znaczenie?