Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Oto opinia na temat *nowoczesnych* kobiet z ktora zgadzam sie w 100 procentach

Polecane posty

Wywiad przeprowadzony z norweskim artysta, filozofem, myslicielem Vargiem V. Jakie są Twoje przemyślenia na temat kobiet, postrzegasz je jako równe? Jasne, kobiety są równe, ale są także inne niż mężczyźni więc powinny być inaczej traktowane i mieć inne cele w życiu. Myślę, że staromodne poglądy są najbardziej prawidłowe, i dodam, że przez staromodne rozumiem poglądy, które posiadano na mężczyznę i kobietę oraz ich rolę w starożytności (w Skandynawii). Właściwie trochę trudno odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia o kobiecie i żadnych pozytywnych o kobiecie nowoczesnej. Więc jak zacząć? Jeśli weźmiemy najpierw kobietę nowoczesną, to myślę, że smutne jest widzie jak (przepraszam za mój francuski) zjebane są dzięki kulturze nowoczesne kobiety. Dzisiaj rola matki jest postrzegana nisko a bycie kurą domową jest zniewagą dla wielu nowoczesnych kobiet. To jest postrzegane jako część zniewolenia kobiet przez mężczyzn. Zostanie w domu z dziećmi jest widziane jako koszmar i brzemię. Zamiast tego zdobywają wykształcenie(zazwyczaj jakiś teoretyczny nonsens) i robią co w ich mocy by stać się takie jak mężczyźni. Pracują jak mężczyźni, ubierają się jak mężczyźni, próbują myśleć jak mężczyźni, mówić jak mężczyźni i zachowywać się jak oni (niektóre nawet wyglądają jak mężczyźni). Podczas gdy większość inteligentnych kobiet jest zajęte zdobywaniem wykształcenia, generalnie głupsze kobiety rodzą najwięcej dzieci, a w rezultacie cały gatunek staje się głupszy, jako że inteligencja spada kiedy głupie kobiety mają większość dzieci. Na gotowanie także patrzy się z odrazą. Moja przyjaciółka(z Ameryki) zwróciła uwagę na fakt, że kobiety w USA są bardziej skłonne spoliczkować mężczyznę gdy poprosi je o zrobienie obiadu niż gdyby zażądał zrobienia loda na pierwszej randce, i myślę, że jest to bardzo dobry opis. Jedyne co zrobiło „wyzwolenie kobiet to zastąpienie wszystkich pozytywnych cech kobiecych negatywnymi cechami męskimi. Miałem znajomego Norwega, który miał dziewczynę, która nie potrafiła nawet przyrządzić lemoniadę czy ugotować jajko, i zauważ przeszłą formę czasownika, ponieważ oczywiście nie kłopotał się by z nią zostać. Piękno kobiet przyciąga do nich mężczyzn, ale nie mają żadnych innych zalet więc nie są w stanie zatrzymać mężczyzn przy sobie. Nowoczesne kobiety nie potrafią już gotować, nie chcą już mieć dzieci, i przestały być ciepłymi , schludnymi i kochającymi istotami, które uważają spędzanie czasu z rodziną za coś dobrego. Prawdopodobnie są zbyt „niezależne i „silne by chociaż mieć własną rodzinę. Jedyną rzeczą jaką nowoczesne kobiety mogą w dzisiejszych czasach zaoferować mężczyźnie jest seks. Więc zamiast być kochającymi żonami, które gotują i wychowują dzieci, zostają zredukowane do bycia wyłącznie obiektami seksualnymi. Do tego są tak pomieszane emocjonalnie i intelektualnie, że większość pieniędzy, który zarobią w swoich pracach, wydają na operacje plastyczne, kosmetyki i tony ubrań, które według nich sprawią, że będą wyglądały dobrze, w desperackiej pozostania bądź stania się jeszcze bardziej atrakcyjnymi. Cóż, nie mają żadnych innych cech atrakcyjnych dla mężczyzn, więc czego innego możemy oczekiwać? Oto jest owoc feminizmu. Owoc „wyzwolenia kobiet. Naprawdę inteligentne kobiety zrozumieją, że bycie żoną, wychowywanie dzieci i gotowanie nie jest poniżające. Podejmą zadanie, które jest niezwykle istotne dla całej rodziny, plemienia czy nacji i nikt inny nie może tego zrobić za nie. Na pewno nie mężczyzna! Kobiety są wyposażone w macicę oraz piersi w jakimś celu. Tak właśnie działa natura, czy nam się to podoba czy nie. Nie jest dla kobiety poniżające bycie kobietą. Wszyscy powinni to zrozumieć, nawet pełne nienawiści, czujące wstręt do samych siebie feministki. Prawdziwe kobiety są dla mnie równe. Podziwiam je i szanuję ale nowoczesne kobiety widzę bardziej jako obrzydliwe, prymitywne i przeszkadzające mężczyźnie zwierzęta, albo w najlepszym wypadku jako podludzi. A Ci, którzy myślą, że jestem jakimś męskim szowinistą, który tylko krytykuje nowoczesne kobiety, są w błędzie ponieważ to nie jest tylko atak na nowoczesne kobiety ale na cały nowoczesny świat w ogóle, a nowocześni mężczyźnie wcale nie są lepsi. Większość nowoczesnych mężczyzn powinna być wdzięczna chociażby z tego powodu, że nie zostali jeszcze uśpieni jak psy, które usypia się gdy coś jest z nimi nie tak. Cała ludzkość jest gruntownie zepsuta w dzisiejszych czasach, nie tylko nowoczesne kobiety, i jestem pewien, że jest 10 razy więcej kobiet wartych oszczędzenia niż nowoczesnych mężczyzn.

spoko, zapomniałeś dodać że Varg w tym roku wyszedł z więzienia za morderstwo :) i btw nagrał zaje*istą płytę.

Gość dziewczyno o co ci chodzi
janusz wypierdalaj wreszcie stad teoretyczny mezczynie :D kafeterianki nie czytaja topików dłuzszych niez rubryki z poradami pani domu wiec wyperdalaj z tym gównem na f23 ps. zwaliłes juz pod skitzo 12 ?::classic_cool:

:classic_cool:

podibjam zeby kafeteryjne panienki przeczytaly co mysle o ich calym swiecie:o

tak jak myslalem - wystarczy troche tekstu i juz kafeteryjne kuuurrrwyy nie dadza rady przeczytac calosci na jedyn posiedzeniu, musza do tego siadac jak do w pustyni i w puszczy 5klasista:D🖐️

podbijamy moze jakas pijana kuuurwa przeczyta i zmieni swoje przegrane zycie:o

upe

Gość ja86sia
podejście po prostu debilne... niesamowicie płytkie, generalizujące i krzywdzące. niestety - w dzisiejszych czasach facet sam rodziny nie utrzyma, więc kobieta idzie do pracy. i nie mam tu na myśli tego, że facet jest beznadziejny bo nawet tego nie potrafi, tylko to, że życie jest bardzo drogie i ciężko żyć na poziomie z jednej wypłaty a do tego mieć gromadkę dzieci właściwie czemu kobieta ma siedzieć w domu sama, nie rozwijać swoich zainteresowań, nie spotykać się z ludźmi tylko pilnować dzieci i gotować mężusiowi obiadki? odnośnie wykształcenia - bełkot, kobiety kończą także porządne kierunki, nie same teoretyczne bzdury... nie uważam, że bycie kurą domową jest poniżające ani nic takiego, po prostu jestem człowiekiem, chcę się rozwijać, być niezależna, ale także chcę być kochającą żoną i matką - autorze, uwierz - to się nie musi wykluczać.

Gość dziewczyno o co ci chodzi
autor to kretyn ktory nigdy w zyciu z a reke dziewyczny nie trzymal wszytkie jego odkrycia sa wyssane palcem w ruchan.ej przez jego ojca du.py wiem bo znam 🖐️

up

upełe

Gość Grzegorz Kleszcz
najpierw jest Biały Mężczyzna (nie zaliczam do nich pedałów oraz metro-ciot) potem jest Żółty Mężczyzna potem jest ciapaty Mężczyzna potem jest Czarny Mężczyzna a dalej są baby NIE SĄ RÓWNE! nie były i nie będą :classic_cool:

Gość hahahahahahahah
Dlugo jeszcze bedziecie plakac nad tym, ze straciliscie wladze nad kobietami ? :)

Gość dupadupadupaaaaa
Naprawdę inteligentne kobiety zrozumieją, że bycie żoną, wychowywanie dzieci i gotowanie nie jest poniżające I nawzajem. Ja lubię samochody od dziecka, wolałam je od lalek , najbardziej mi się podobają wyścigowe porshe i ferrari z lat 50

Gość dupadupadupaaaaa
bycie mężem,gotowanie i zajmowanie się dziećmi jest bardzo męskie

Gość hahahahahahahah
Chcialam jeszcze dodac, ze dzieci z rodzin tradycyjnych sa bardziej skrzywione psychicznie, poniewaz kiedy zona siedzi calymi dniami w domu, tatus sadzi, ze jego zaangazowanie sie w rodzine polega jedynie na przyniesieniu kasy. A dziecku potrzebny jest kontakt z OBOJGIEM, inaczej najczesciej wyrasta na kaleke emocjonalna.

Gość dupadupadupaaaaa
dokładnie ,potem wyrastają takie przymuły męskie, co potrafią tylko bekać przy obiedzie