Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkyway28

to jest obrzydliwe...

Polecane posty

jestem na tym forum od niedawna,lubię czytać topiki,często ciekawe tematy są poruszane...choć mało się udzielam,więc chodzi o to że natknęłam się dzisiaj na topik o "najgorszych filmach erotycznych" czy jakoś tak:) i przeraziło mnie to czym ludzie się podniecają...najgorsze co może być to ZOOFILIA brrrrr.... to jest jakaś masakra,aż musiałam sobie nalać winka. Ja rozumiem wszystko (lesbijki,geje,sex grupowy-jestem tolerancyjna:D) ale ku....wa zwierzęta to jest jakiś hardkor dla mnie,mam za słabe nerwy.Kocham zwierzęta,mam kotka Leona którego znalazłam na działkach jak było -20 st. w zeszłym roku i zabrałam go do domu...nigdy bym nie zrobiła krzywdy zwierzęciu ( chociaż jak byłam mała to rozdeptywałam biedronki albo kiedyś chciałam kotka wziąć na spacer i uwiązałam go na sznurku,dobrze że tato był niedaleko:D,to uratował kotka ale miałam tylko parę lat i strasznie żałuję, a tu takie jazdy fuj....dla mnie to chore i zboczone,może to wina ich dzieciństwa czy za dużo dragów biorą nie wiem ale takie jest moje zdanie,....

Gość wertika partika
żul :D