Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgfgd

Wybrałem!!! Pracę na produkcji!

Polecane posty

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://www.gowork.pl/praca/opole;l W całej Polsce pracy na produkcji jest bardzo dużo, a zdecydowana większość firm ma po prostu braki kadrowe. Tak więc pod względem możliwości zatrudnienia mamy teraz złoty okres dla szukających pracy. Każdy coś znajdzie.

Gość gość
Tutaj można znaleźć bardzo ciekawe {oferty|ogłoszenia} o pracę dla operatora produkcji . Jest to chyba najbardziej popularny portal dla inżynierów, nie tylko dla tych szukających obecnie pracy

Gość gość
Operator produkcji to opłacalny zawód, podobnie jak inni inżynierowi (choć nie wszyscy) Zarobki są duże a to najważniejsze. Polecam portal Strefa Inżyniera, można tam wiele znaleźć, nawet ogłoszenia o pracę

Gość gość
Ja pracowałem jeden dzień na produkcji i nigdy więcej. Teraz mam spoko prace, naciagam frajerów

Gość gość
Praca na produkcji nie jest taka zła, ja robię dla top farms i bardzo mi sie podoba, szanują pracowników, panuje dobra atmosfera, a i zarobki mi odpowiadają

Gość gość
Również mam dobre zdanie o pracy w Top Farms, w Tolkmicku nie miałem okazji pracować, ale słyszałem, że firma do końca zachowała się uczciwie

Gość gość
JA pracuję na produkcji herbaty w teekanne i jest całkiem ok, warunki mamy spoko, więc i praca szybko leci

Gość Witek

Ja też! Już dwa lata będzie w dacpolu i zarobki są mega spoko a atmosfera świetna 😉

Gość Filip

ja pracuje na produkcji, ale nie narzekam praca jest całkiem fajna, tworzę druk do reklamówek w firmie c2c. Praca dość stabilna, ciekawe warunki, polecam jeśli ktoś szuka pracy bez wykształcenia.

Gość Oskar
Dnia 13.05.2019 o 09:02, Gość Filip napisał:

ja pracuje na produkcji, ale nie narzekam praca jest całkiem fajna, tworzę druk do reklamówek w firmie c2c. Praca dość stabilna, ciekawe warunki, polecam jeśli ktoś szuka pracy bez wykształcenia.

Brzmi zachęcająco, masz jakiś kontakt, czy szukaja pracowników?

Gość Elka

Syn w zeszłe wakacje pracował w C2C na produkcji, mówi, że praca była w porzadkum pracowało się na spokojnie, dobre dla studentów, bądź na wakacje. Na stałe też

Gość Kamila

Ja tez bylam w poobnej sytuacji i wybralam produkcję. Dwa lata juz pracuję w Mando i ani razu nie żalowałam tej decyzji. 

Gość Mirek

pracuje rok w Mando Corporation, warunki mi odpowiadają, praca stabilna, zostanę raczej na dluzej 🙂

Gość Dejm

Produkcja zła nie jest. Pracowałem jakis czas u Piotrowskich w Novast i nie moge zlego slowa powiedziec. Pelna kulturka. 

Gość alek65

ja tez pracowalem na produkcji, w NOVA ST i bardzo polecam te firme bo stawia tez na rozwoj, a nie tylko tyranine jak w niektorych miejscach

Gość Majka
Dnia 2.09.2019 o 10:29, Gość Dejm napisał:

Produkcja zła nie jest. Pracowałem jakis czas u Piotrowskich w Novast i nie moge zlego slowa powiedziec. Pelna kulturka. 

Mąż pracował właśnie tam i było w porządku. Dobre warunki jeśli chodzi o umowę i pieniądze. Teraz wyjechaliśmy za granicę na rok, ale jak wrócimy to pewnie wróci do pracy tam, bo był zadowolony.

Gość Szprot81

No to siup i wio tyrac...

Gość piotruspan

ja dlugie lata pracowałem na produkcji w Novast wlasnie widze ze sporo osob tam pracowalo. ja osobiscie zawsze zadowolony bylem bo placili na czas, a w innych firmach produkcyjnych zdarzaala sie masakra z tym....

Gość marcos

Nie mogę złego słowa powiedzieć o Novast, bardzo dobrze działający zakład. Są szkolenia, pakiety, naprawdę polecam. 

Gość julek

praca na produkcji jest w porzadku, wystarczy chciec, ja tez w novast pracowałem i wszystko bylo w porzadku poleceam

Gość Mikołaj

Ja swoje poczatki mialem w firmie Novast u Piotrowskich jesli chodzi o produkcje i przyznam szczerze ze jak na pierwsza prace to nieźle! Nabrałem doświadczenia dzięki czemu pozniej było mi łatwiej.

Gość Minotaur

Na produkcję trzeba być zahartowanym, bo robota do najlżejszych nie należy, ale da się wyciągnąć fajną forsę. Pracowałem w Novast właśnie i jestem zadowolony ze współpracy oraz z warunkow jakie mi zaoferowali.

Gość Kostek

Ja zajmuję się robotyką w firmie AKE Robotics, mam już trochę doświadczenia, w wielu pracowałem firmach, jednak nei było nigdzie tak dobrze jak w AKE

Gość Kociol

Zalezy na jakiej produkcji. Ja dopiero jak się w ML System zatrudniłem to mi zaproponowali dobre warunki i normalne pieniądze

Zalezy na jakiej produkcji. Ja dopiero jak się w ML System zatrudniłem to mi zaproponowali dobre warunki i normalne pieniądze

Mój brat tam pracował przed wyjazdem do Norwegii i był zadowolony. Płacili na czas i z tego co wiem warunki jak na polską firmę bardzo dobre.