Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgfgd

Wybrałem!!! Pracę na produkcji!

Polecane posty

Gość gdgfgd

Miałem do wyboru albo praca w prywatnym sklepie albo praca na produkcji. Wybrałem produkcje, z jednego, prostego powodu. Ponieważ będę miał pensje a w takim warzywniaku mógłbym nie dostac wypłaty, mogłoby tam nie isc. Więc produkcja chyba lepsza.

Gość gdgfgd
Na czym dokładnie polega praca na produkcji? Orientuje się ktoś? Czy jest się przy maszynach? na paczkowalni? a może na magazynie. To jest praca na produkcji w wawelu.

Gość też na twoim miejscu wybrałaby
m produkcję. To wcale nie jest taka ciężka praca jak myślą inni.

Gość gdgfgd
Dokładnie to na czym taka praca polega?

Gość idziesz do pracy i
nie wiesz co będziesz robił?

Gość bytomeeczek
na zbieraniu produkcyjnych gówien

Gość gdgfgd
Ide ale od wrzesnia, narazie wszyscy strasza mnie ze praca na produkcji to harowka. Ale lepsze to niz w praca w jakims warzywniaku, gdzie nie wiadomo czy mnie wyplaca.

Gość gdgfgd
Nie ważne. Cieszy mnie ta praca :) a co to jest paletowanie? i jeśli bym ich poprosil to mogliby mnie przyjąc nie na 8 ale na 16 godzin czyli na dwa etaty?

Gość gdgfgd
I oczywiscie płaciliby mnie nie 1300 na ręke ale 2600? jest tak mozliwosc?

Gość yrewq
cięzka harówa przy taśmie za marne grosze , pracownik produkcji to najgorsze łajno -niewykwalifikowany , bez szkoły ,musi robić mechanicznie , bardzo cięzko i szybko pensja jak dla debila bo to nie komuna że robotnik to był wtedy ktos ,miała pakiet socjalny, dopłaty do dzieci i mógł z pensji utrzymać rodzinę pracownik produkcji to wyrobnik jak w Ziemi Obiecanej -robol za grosze , haruje i szybko zdycha

Gość gdgfgd
Ja mam średnie wykształcenie i cieszy mnie że wogóle będę miał prace. Spytałem się o coś!

Gość gdgfgd
Po 1 żadna praca nie hańbi, czy praca sprzątaczki czy prace robotnika. Po 2 większym dnem jest człowiek który ucieka od pracy, niż pracuje na produkcji czy jakkolwiek fizycznie Po 3 od czegoś trzeba zacząc(zdarza się że pracują tam ludzie po studiach). A po 4 zadałem pytanie a nie to żeby ktoś to krytykował. Praca na produkcji, ja nie wiąże z tym swojej przyszłości.

Gość gdgfgd
To do wiem się w końcu czy taka produkcja może mnie przyjąc na dwa etaty do siebie?

Gość gdgfgd
jestem upośledzony umysłowo,noszę różowy dres i plastikowe klapki

Gość raczej nie masz szans by
pracowac w tej samej firmie na podwojnym etacie :)

Gość raczej nie masz szans by
No chyba że jest taka szansa, to korzystaj z niej. Ja bym się na to nie zdecydowała :D

Gość 558858
przecież już Ci pisali wyrzej na czym polega praca na produkcji. Robota jak przy taśmie w woltzwagenie - najczęściej akord

Gość yrewq
Taka praca to gorzej niz hańba, większego wstydu nie ma:(

Gość bzzzzyk
No faktycznie, pierdzenie w fotel i pasożytowanie na cudzej pracy jest ok. Natomiast praca na produkcji to hańba. Luuuudzie.....

Gość gość
Sam mam zakład produkcyjny i wiem że osoby pracujące w nim są dobrze opłacane i mają pewne zatrudnienie o ile jest popyt na produkty. Sam niedawno zmodernizowałem nawet linię i kupiłem sprzęt http://www.supermach.pl/ by pracownicy mieli lżej trochę.

Gość Shepard33
Eryk1979 czy możesz powiedzieć coś więcej? Jakiego konkretnie modelu z http://www.systemtourguide.pl/ używano? Od września będę oprowadzać kontrahentów właśnie po głośnej hali i zastanawiam się czy takie rozwiązanie nie rozwiązałoby problemu z hałasem.

Gość sella32
Więc musisz kupić teraz odpowiednie ubranie do pracy. Pomogą Ci w tym przedstawiciele Artmar. Kupowałam tam dobrej jakości i wygodne ubrania robocze :) Zostawiam namiary http://krajowy.biz/firma,artmar-centrum-bhp-artur-bubniak

Gość gośćdd
A ja Ci powiem, że też kiedyś pracowałem na produkcji i stwierdziłem, że jest to praca dla umysłowo chorych ludzi, pracę traktowałem jak tortury dla ciała i umysłu. Przez 3 lata zmieniałem pracę 23 razy, dużo się przy tym ucząc i patrząc na pewien schemat od środka. Dziś robię to co lubię. Szkoda, że tyle czasu zabrało mi dorośnięcie do decyzji o byciu niezależnym. Nie wyobrażam sobie czynić nikogo bogatym, tracąc swoją kreatywność i czas dla kogoś. W godzinę zarabiam tyle ile pracownik na etacie przez cały dzień. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
Tutaj macie namiary - http://www.gigroup.com.pl Pracy na produkcji jest bardzo dużo, nie ma problemów z etatami, tak więc też raczej nie ma się nad czym zastanawiać. Dacie sobie radę.

Gość gość
Do pracy na produkcji przyda się ubranie typowo robocze. Ja taki uniform kupiłam w firmie www.hero-collection.com.pl. Teraz nawet w pracy wyglądam fajnie.

Gość gość
Przy pracy na produkcji często wybieranym sprzętem są wózki widłowe, stąd z racji, że posiadam swoją firmę w której zaopatrywałem się w sprzęt polecam http://toolmex-truck.pl/

Gość gość
Miałem również okazje zamawiać w danej firmie sprzęt, także rzeczywiście się opłaca.

Gość gość
Ja też zdecydowałam się n a pracę na produkcji. Pracuję w firmie www.macopharma.pl, która jest jednym z ważniejszych europejskich producentów pojemników na krew i urządzeń wykorzystywanych w krwiodawstwie. Pracują tam świetni ludzie a atmosfera pracy jest bardzo przyjemna.